23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Professionel præsentation

Er du på udkig efter en elegant og praktisk måde at præsentere dine produkter eller samlinger på? Så er Glasvitriner eller udstillingsmontre den perfekte løsning til dig, og lige nu kan du sparer op til 35%

Med glasvitriner og udstillingsmontre kan du præsentere dine produkter eller samlinger på en professionel og elegant måde, samtidig med at du beskytter dem mod støv og skader.

Vi tilbyder et stort udvalg af glasvitriner og udstillingsmontre i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den perfekte løsning til dit behov. Vores glasvitriner er også nemme at samle og vedligeholde, hvilket gør dem til en praktisk løsning til ethvert erhverv.

Vores glasvitriner og udstillingsmontre er fremstillet af høj kvalitet og designet til at beskytte og fremhæve dine varer på samme tid. 

Uanset om du har en butik, et galleri, en skole eller en virksomhed, kan vores glasvitriner og udstillingsmontre hjælpe dig med at præsentere dine varer eller samlinger på en professionel og indbydende måde.

Vi tilbyder:

-  Dag til dag levering
- Gratis fragt over 999,-
- Kundeservice alle hverdage kl.8-16
- Stort showroom i hjertet af Danmark
- Trustpilot 4,7

Så tøv ikke med at besøge vores hjemmeside og se vores 24-siders tilbudkatalog.

Kontakt os også gerne på tlf. 70 10 10 13, hvis du har brug for yderligere information eller rådgivning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit behov.

Inventarland A/S
Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33261381
P nummer: 1003163879

Kontaktperson

Helena Hansen
Driftschef
+45 58550716 shh@inventarland.dk

Send til en kollega

0.08