23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du forretningsaktiviteter i Polen?

Hvis ja, så har vi et webinar og en e-bog til dig, hvor du kan blive helt skarp på momsreglerne

CTC står for "Continuous Transaction Controls" og refererer til en række skatteregler og teknologiske løsninger, som Polen (og en række andre lande) har implementeret for at bekæmpe skatteunddragelse og skatteundgåelse. Continuous Transaction Controls indebærer, at myndighederne får adgang til realtidsdata om virksomheders salg, køb og lagerbeholdninger, og det kræver ofte, at virksomhederne anvender digitale regnskabssystemer, som kan kommunikere med skattemyndighederne.

Formålet med CTC er at give skattemyndighederne et mere omfattende og opdateret billede af virksomhedernes transaktioner, som kan hjælpe dem med at opdage og forebygge skatteunddragelse og skatteundgåelse.

Hvis du har forretningsaktiviteter i Polen, er det vigtigt at være opmærksom på de specifikke regler og krav, som CTC stiller til virksomhederne. Det kan være en god idé at søge professionel rådgivning, som kan hjælpe dig med at navigere gennem de forskellige krav og regler i Polen og sikre, at din virksomhed overholder lovgivningen.

Som første skridt på vejen, kan du downloade vores e-bog og læse mere om emnet. Her kan du blandt andet læse om dokumentflow og de vigtigste krav.

Hent e-bogen her

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om elektronisk fakturering og momsrapportering i Europa, og har du samtidig nogle spørgsmål? Så afholder vi et webinar torsdag den 11. maj, kl. 14:00 - 15:00. Tilmeld dig her!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047