23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Banner til XL-Centerbyg

Du kan få trykt dit logo, slogan eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug på messer, i butikker, til koncerter, udstillinger og andre udendørs og indendørs placeringer.

Vi har samarbejdet med Expression og Henrik i mange år, og der leveres altid top god kvalitet i bannere, flag og andet print. Expression er stærke i præcise og hurtige leveringer og går gerne en ekstra mil for at få den rigtige løsning i hus. Stor anbefalinger herfra. - Helle Friis, XL-Centerbyg Odense A/S

Vi laver bannere i stof og PVC. Både stofbannere og PVC-bannere fungerer godt både underdørs og indendørs og kan derfor bruges som stilladsbanner, facadebanner, ophæng i butik, på en mur og mange andre steder. Vores PVC-bannere er især meget slidstærke og holdbare og kan derfor modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Vi leverer altid bannere i høj kvalitet, hvilket gør dem genanvendelige på tværs af arrangementer.

Vi fungerer også som rådgiver og sparringspartner og kan anbefale den bedste og mest optimale sammensætning til netop dig og din situation. Derfor råder vi dig og din virksomhed til at kontakte os, så vi har mulighed for sammen at skabe de mest ideelle betingelser for netop dine ønsker. Hvis du blot har en idé til, hvor udstillingen skal placeres rent fysisk, så er vi behjælpelige med resten. Det vil sige, at vi kommer med forslag og idéer, der sikrer dig den mest optimale og holdbare løsning alt lige fra det mest hensigtsmæssige medievalg til hvilken monteringsløsning, der bedst lader sig gøre og holder længst.

Vil du have et udendørs telt til sommerens events? Så ring til Henrik på 61 65 35 97 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048