23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Backflag til festivaller, motionsløb og andre sommerevents

Et backflag er et rygsækflag og et mobilt beachflag, som er særligt god til branding på festivaller, demonstrationer, sportsarrangementer eller blot som gimmick på gaden, på en messe eller et marked. Fås i forskellige størrelser til mænd og kvinder.

Et backflag er et rygsækflag og et mobilt beachflag, som er særligt god til branding på festivaller, demonstrationer, sportsarrangementer eller blot som gimmick på gaden, på en messe eller et marked.

Få printet dit logo eller reklamebudskab på flaget og skab opmærksomhed, mens du bevæger dig rundt blandt menneskemængden.

Selve grafikken bliver printet på polyglans. Dette er naturligvis gennemtryk, så dit budskab kan ses på alle sider. Flaget måler 65 x 106 cm.

Backflaget kan du bruge både indendørs og udendørs. Skal stoffet være B1-godkendt, så er dette også muligt.

Sættet indeholder flag, teleskopstang i aluminium, sort rygsæk med lommer til vandflaske, brochurer o.lign. samt en taske til opbevaring og transport.

Vil du have et rygsækflag til sommerens festivaller og motionsløb? Så ring til Henrik på 61 65 35 97 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047