23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Central rengøringsløsning/støvsuger til EX-område udført af Dansk Procesventilation

Den eksisterende støvsuger stod til udskiftning hos Ardex, og de ville derfor have en ny central rengøringsløsning, som kunne dække rengøringsbehovet i hele produktions-området inklusive vejerummet, der var ATEX-klassificeret som zone 22.

Rengøringsløsningen skulle dimensioneres til 3 samtidige brugere med Ø38 mm gulvrengøringsudstyr og en slangelængde på 10 m.

Løsningen består af et fælles potentialudlignet rørsystem i Ø76 mm forgrenet på tre galleriniveauer, gulvniveau, samt i vejerummet. På rørsystemet er der monteret 6 stk. rengøringsudtag med klapventil med microswitch. Rørsystemet er ført til løsningens centralenhed DC 11-module EX. Centralenheden består af et forstærket filter med automatisk trykluftrensefunktion og FIKE-trykaflastning (eksplosionslem), turbopumpe med justerbar vakuumventil indbygget i lyddæmpet kabinet samt automatik-tavle med programmerbar PLC til styring af alle løsningens funktioner.

Trykaflastningen og afkast er ført ud af bygningen. Anlægget starter automatisk, når den første klapventil åbnes, og stopper automatisk når sidste klapventil lukkes.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063