23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mindre spild med stål

Otte gode grunde til at vælge en dør i rustfri stål fra DAN-doors - og et par af dem er måske lidt overraskende...

DAN-doors er eksperter i at producere døre og porte i rustfri stål, og det er der flere gode grunde til:

LANG LEVETID
I får en dør med en modstandsevne ud over det sædvanlige og meget lang levetid. Stål er kendt som et evighedsmateriale med ekstrem god holdbarhed og styrke, og ved at vælge en velproduceret ståldør fra DAN-doors, reducerer I hyppigheden af udskiftninger. I sparer både tid og penge og reducerer den miljømæssige belastning, der følger med afskaffelse og investering i nye produkter.
 
RENGØRINGSVENLIGT
Stål er et rent materiale uden kemi og derfor ideelt til miljøer med høje hygiejnekrav. Ståldøre er populære i sterile miljøer eller i forbindelse med fødevarer, hvor de udsættes for skrappe rengøringsrutiner, som for eksempel spuling.
 
ENERGIBESPARELSER
Stål er et stærkt materiale, der ikke ændrer form og egenskaber. En isoleret ståldør har flere kvaliteter, herunder fastholdelsen af den oprindelige konstruktion, og en isoleret ståldør bevarer sine termisk isolerende egenskaber.
 
MODSTANDSDYGTIGT
Stål kan modstå korrosion i selv meget aggressive miljøer.
 
100% GENANVENDELIGT
Stål er 100% genanvendeligt og mister ikke sine strukturelle egenskaber. En ståldør, der kasseres, vil genindføres i puljen af stål og på den måde finde vej til nye anvendelser.
 
FLEKSIBILITET
Stål er i besiddelse af gode formgivningsegenskaber og kan formes til næsten alt med millimeterpræcision. Stål er derfor ekstremt fleksibelt og giver gode forudsætninger for at lave kundetilpassede løsninger på en rentabel måde.
 
VEDLIGEHOLDELSESFRIT
Stål er vedligeholdelsesfrit og kræver ikke forebyggende (og tidskrævende) behandlinger for at have en længere levetid.
 
STYRKE
Rustfri stål er et ekstremt stærkt materiale – selv under ekstreme temperaturer. Stålets styrke gør det desuden modstandsdygtigt over for stød, indbrudsforsøg og ekstreme vejrforhold.
Hvis du er nyegerrig efter at undersøge mulighederne for den rigtige dør- eller portløsning til jeres projekt, så tøv ikke med at kontakte DAN-doors. Vi har 40 års erfaring med dørløsninger i rustfri stål, og vi ved, hvordan I får en dørløsning, der holder i evigheder.

dan-doors.dk​​​​​
+45 87 93 87 00

Læs mere om DAN-doors' løsninger:

- døre og porte til køl
- døre og porte til frost
- døre og porte til industri / erhverv
- branddøre, brandgardiner, røgventilation

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.048