23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silcofa - en forretning bygget på faglighed og ekspertise

Siden 1972 har vi haft en vision om at være markedet foretrukne leverandør af silikone, teflon og procesbånd. Vores tilgang til vores forretning er udmøntet i faglighed og ekspertise, så vores kunder altid kan betragte os som en pålidelig partner.

For at kunne tilbyde vores kunder de mest optimale produkter ud fra deres behov, så er vi nødt til at kunne tilbyde den optimale rådgivning. Derfor er det vigtigt for os hos Silcofa, at vi har stor viden om alle vores produkter og deres egenskaber samt en fleksibilitet, der gør, at vi altid kan levere lige netop dét, som vores kunder har brug for og ikke dét, der bare er på lager. 

Hos Silcofa lever vi for at rådgive vores kunder optimalt, og derfor har vi samlet mange af vores oftest stillede spørgsmål på vores hjemmeside, så vores kunder nemt kan finde svar på deres undren. Her kan der findes svar på alt fra, om der er forskel på PTFE og teflon til hvilken temperatur teflon og silikone kan tåle. Med den rette rådgivning kan vi sikre et årelangt samarbejde med vores kunder, og vi har samtidig en tilhørende YouTube-kanal, hvor der ligeledes er information om vores produkter i videoformat.

Ellers har du altid mulighed for at kontakte os på tlf.: +45 36 771 781 eller mail til os på salg@silcofa.dk.

Fakta

SILCOFA blev grundlagt i 1972 og er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor silikone- og teflonprodukter samt procesbånd til fødevare, medicinal og procesindustrien. Vi holder til på Stamholmen 193 E i Hvidovre og er altid klar til at hjælpe. 

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.047