23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rumænsk producent af håndlavede dametasker og accessories søger leverandører af vegansk læder

En rumænsk virksomhed har specialiseret sig i produktion af håndlavede lædertasker til damer. Virksomhedens produkter kombinerer læder med andre utraditionelle materialer (f.eks. træ, rosin osv.) og fås i forskellige former og størrelser. Virksomheden ønsker en endnu mere bæredygtig forretning og er derfor interesseret i at finde leverandører af vegansk læder, især fra planter (f.eks. kaktus og svampe). Samarbejdet vil være baseret på leverandøraftaler.

Udløber
30. november 2023

Den rumænske virksomhed er en start-up inden for mode, som specialiserer sig i at fremstille dametasker, der kombinerer naturlæder med en lang række andre utraditionelle materialer. Alle produkter er skabt ud fra virksomhedens egne designs og er inspireret af forskellige former for kunst. Virksomheden kombinerer blødt læder med andre hårde materialer som plast, træ, rosiner, søm, polyuretanskum osv.

Virksomhedens produktportefølje omfatter dametasker til fritid og kontor i forskellige størrelser og former samt punge. Den henvender sig i øjeblikket til det nationale marked i Rumænien. Virksomhedens produkter fremstilles i små serier med en blanding af nytteværdi og visuel effekt inspireret af kunst. Alt læder og tilbehør, der bruges i fremstillingsprocessen, er af høj kvalitet.

Virksomheden ønsker at ekspandere på de internationale markeder og at orientere sine forretningsområder mod bæredygtighed. Derfor søger den at skabe nye designs, der kombinerer vegansk læder med accessories og ukonventionelle materialer, samtidig med at virksomhedens unikke stil og design bevares. Virksomheden søger derfor at identificere nye internationale forretningspartnere, der kan levere vegansk læder, især lavet af kaktus og svampe. Andre typer af vegansk læder er også af interesse.

Samarbejdet med de identificerede partnere vil være baseret på leverandøraftaler.

Den rumænske virksomhed har en god markedsposition og adskiller sig fra sine konkurrenter med hensyn til design, brugervenlighed og kvalitet af de tilbudte produkter.

Virksomheden kræver vegansk læder med følgende egenskaber:
- Vegansk læder fra bæredygtige materialer
- Vegansk læder fra kaktus og svampe er af særlig interesse.
- Læderet skal kunne fås i en række forskellige farver
- Der kræves vegansk læder i bokse med forskellige grader af stivhed.

Alt vegansk læder skal have et kvalitetsudseende for at understøtte virksomhedens positionering som producent af kvalitetsprodukter. Virksomheden kan afgive konstante ordrer på ca. 100 kvm/måned.

Interesserede partnere skal være i stand til at forsyne den rumænske virksomhed med et katalog (trykt eller online/website), der beskriver de tilgængelige produkter, farveområder og tekniske detaljer. Potentielle partnere skal også være villige til at sende produktprøver.

Se mere i den fulde søgning, som er vedhæftet.
Er du interesseret, kontakt International Projektkonsulent Maria Juhl på msj@ndeu.dk eller +45 6188 0018

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

MSJ

Send til en kollega

0.046