23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN Palletiser deltager for første gang på messe med Bila Group

Hos DAN Palletiser er vi glade for at meddele, at vi vil deltage på messe for første gang sammen med BILA Group – find os på HI Tech & Scandinavia messen d. 3. – 5. oktober 2023.

Sammen med en imponerende portefølje af virksomheder i BILA Group præsenterer vi os til HI messen i Herning, og du kan se vores MK1 pallelaster live under hele messen.

Messen giver os mulighed for at præsentere vores innovative palleteringsløsninger og vise, hvordan vores produkter og erfaring kan tilføre værdi til forskellige industrier og produktionsvirksomheder. Og på standen vil du kunne mødes vores COO Simon Rune Sørensen og salgskoordinator Maria Mazanti.

Vores palleteringsanlæg er designet til at automatisere og optimere palleteringsprocessen, hvilket resulterer i en øget produktivitet og effektivitet for vores kunder. Vi er stolte af vores evne til at skabe pålidelige, holdbare, effektive og skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders unikke behov.

Ved at deltage på messen sammen med BILA Group har vi mulighed for at udvide vores rækkevidde og præsentere vores produkter for et bredere publikum. Vi ser frem til at styrke vores samarbejde med BILA Group og dele vores ekspertise inden for palleteringsløsninger med messens besøgende.

Besøg os på stand L9384 i hal L, hvor vi står sammen med REO-PACK og BILA Food. Og standende omkring os består af resten af BILA Group. Se hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din virksomheds produktionslinje. Vi ser frem til at se dig!

----------------------

Du kan få din gratis billet til HI Tech & Scandinavia messen lige HER - og ved at bruge vores unikke kode hi23-28289, kan du spare billetprisen som er 100 kr.

Du kan tage et kig på vores messeprofil og se hvad DAN Palletiser kan tilbyde af end-of-line løsninger: DAN Palletiser messeprofil

HI & Tech Industry Scandinavia messen foregår d. 3. – 5. oktober i Messecenter Herning, og du finder os som skrevet i hal L & på stand L9384.

Om DAN Palletiser:

DAN Palletiser er en førende producent og global leverandør af palleteringsanlæg, der tilbyder pålidelige og effektive løsninger til en bred vifte af industrier og produktionsvirksomheder. Vores palleteringsanlæg er designet til at optimere produktionsprocesser, reducere omkostninger og forbedre arbejdsmiljøet. Vi er stolte af at levere skræddersyede løsninger, der opfylder vores kunders unikke behov.

Om Bila Group:

Bila Group er en global leverandør af automatiseringssystemer med mange års erfaring i branchen. I BILA Group møder du følgende virksomheder: PALOMAT, REO-PACK, Global AGV, Bila Food, Bila Automation og Bila Service, er specialiseret i at levere innovative løsninger, der hjælper virksomheder med at effektivisere deres produktionsprocesser og opnå bedre resultater.

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047