23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Raundahl & Moesby får unikt projekt- og finansoverblik med Virkplan løsning

Raundahl & Moesby er blandt Danmarks største totalentreprenørvirksomheder. Med rigtig mange projekter i hele landet har de brug for et samlet overblik over deres projekter, økonomi og finans.

Udløber
12. september 2030

Raundahl & Moesby har som totalentreprenør på bare 10 år skabt en milliardforretning. Virksomheden har hovedkontor i Aarhus og er specialister i bolig- og erhvervsbyggerier. Et af Raundahl & Moesbys pejlemærker er at aflevere kvalitetsbyggerier, hvor alle eventuelle fejl og mangler er udbedret, og hvor byggeøkonomien stemmer overens med budgettet.
 
Derfor valgte de en Power-BI løsning hos Virkplan. Finanschef hos Raundahl & Moesby, Søren Nilsson Pedersen fortæller: ”Vi havde indbudt 3 virksomheder til at komme med et bud på en Power-BI løsning, og der skilte Virkplan sig ud. De kom ikke kun med et godt tilbud, men også en visualisering af, hvordan vi kunne bruge Power-BI løsningen og endda med vores egne data. Det overbeviste os, og gjorde, at vi hurtigt kunne se, hvad vi kunne få ud af det. Ved de andre leverandører havde vi en fornemmelse af, at det var et stort apparat, vi skulle igangsætte uden helt at vide, hvad outputtet blev.”
 
Stor tilfredshed og en god proces
 
Søren Nilsson Pedersen fortsætter: ”Nu har vi så fået løsningen og er meget tilfredse. Virkplan har været meget proaktive igennem hele processen – ja det har mere været os, der har hængt i bremsen. De har været hurtige til at forstå vores forretning og komme med forslag til de rapporter vi skulle have, og når vi er kommet med flere ønsker, har de hurtigt efterkommet dem. Det har været en rigtig god proces, og vi har fået en god behandling. Nu er vi så i gang med at lære systemet nærmere at kende og første step bliver at præsentere værktøjet for ledelsen og salgsafdelingen, så de kan komme med eventuelle ideer og tilføjelser til værktøjet. Indledningsvist forventer vi at bruge værktøjet som et internt arbejds- og præsentationsværktøj. På sigt håber vi at kunne bruge det aktivt overfor kunder og samarbejdspartnere.”
 
En Power-BI løsning fra Virkplan er abonnementsbaseret, og derfor er hele grundstrukturen lavet på forhånd. Den individuelle løsning er skræddersyet og bygges ovenpå.
 
 

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.047