23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor kan teflon-tape bruges effektivt i papircontainere

Mange kender teflon fra belægningen på pander og gryder, men vidste du, at materialet har et bredt udvalg af funktioner til mange forskellige brancher? Materialet har nemlig gode slipegenskaber, der gør det velegnet til stegning, men også svejsning og mekanisk samling. Her har vi netop hjulpet en kunde inde for renovation- og containerbranchen med teflon-tape til deres papircontainere.

Vi blev kontaktet af kunden, der efterspurgte en løsning til deres papircontainer, da de havde problemer med, at når papiret ofte blev vådt, så havde det en tendens til at sætte sig fast i containeren. Det våde papir gjorde, at der skulle bruges ekstra penge og timer på at gøre dem rent hver gang, at de skulle tømmes. Her tilbød vi dem teflon-tape, som de kunne sætte i deres containere som en test. Vi ville her sammen undersøge, om papiret ville glide nemmere ud, når containerne skulle tømmes. 

Efter en lille måned har forsøget virket ekstremt effektivt, og kunden er ekstatisk over resultatet. Det resulterer i, at kunden begynder at bruge teflon-tape som en fast inventar i deres papircontainere. Her sparer kunden 2-3 mand i et par timer hver gang, at de skal tømmes, og kunden behøver ikke få coated containeren på ny efter hver rensning. Med det nye Teflon-tape kan papircontainere nøjes med at skulle skifte tape omkring hvert halve år eller endnu nemmere, bare klæbe noget nyt ovenpå.

Teflon-tape er kendetegnet ved en glat overflade, anti-stick samt lys- og modstandsdygtig over for kemisk korrosion. På den måde kan det være en oplagt mulighed at få sat i containere for at hjælpe med en mere gnidningsfri tømmeproces. Se demonstrering her

Hos Silcofa har vi et bredt udvalg af teflon-tape i forskellige varianter, der kan benyttes til mange forskellige opgaver. Vores forretning er bygget på faglighed og ekspertise, og vi har gennem de sidste 50 år leveret silicone, teflon og procesbånd. Læs mere på vores hjemmeside her

 

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.032