23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skobutik, Planika, forbedrer sine kundeoplevelser med kundetælling

Planika, en fremtrædende skokæde med butikker i Bosnien og Kroatien, stod over for daglige udfordringer, der pressede dem til at udforske innovative løsninger for at forbedre deres drift og kundeoplevelse.

I deres jagt på at øge effektiviteten og optimere ressourceallokeringen stødte de på specifikke udfordringer, der nødvendiggjorde implementeringen af en kundetællerløsning. For at overkomme disse udfordringer, valgte Planika at udnytte innovativ teknologi, der fremmer informeret beslutningstagning og forbedrer kundeservice, således de i sidste ende trives i et konkurrencepræget detailhandelsmiljø.

Planika erkendte behovet for en løsning, der kunne overvinde deres driftsmæssige udfordringer og hæve kundeoplevelsen på tværs af lokationer. De traf en strategisk beslutning om at implementere en omfattende kundetællerløsning i alle deres butikker i Bosnien-Hercegovina og Kroatien.

Denne innovative teknologi giver Planika nøjagtige realtidsdata om kundestrømme, hvilket muliggør:

  • Optimering af bemanding
  • Forbedring af konverteringsrater
  • Og en revolutionering af deres detailhandelsdrift på måder, der fremmer informeret beslutningstagning og leverer enestående service til deres værdsatte kunder.

Retail Executive Assistant i Planika, Nedim Jukic, udtaler om samarbejdet:

"Ved at implementere Vemco Groups kundetællerløsning sigter vi mod at optimere vores bemanding, forbedre konverteringsraterne, forbedre butiksindretningen og evaluere effektiviteten af vores markedsføringsindsatser. Dette positionerer Planika til succes, da vi kan levere enestående kundeoplevelser og fremme forretningsvækst."

Har du lyst til at optimere din detailbutik ligesom Planika gjorde? Så kontakt Vemco Group i dag for en uforpligtende samtale vedrørende kundetælling og dataanalyse til DIN forretning. 

Vemco Group
Røde Banke 77
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32076211
P nummer: 1015137734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047