23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fredericia Idrætscenter omdanner data til uforglemmelige oplevelser

Dyk ned i hjertet af innovation med Fredericia Idrætscenter - stedet, hvor teknologi møder sport og underholdning. Som så mange andre idrætscentre og sportshaller, udnytter Fredericia Idrætscenter indsigten fra besøgsdata til at forme et sted, hvor lokalsamfund mødes, og hvor mennesker trives.

Gennem live data omkring besøgstrafik, tendenser og adfærd, har Fredericia Idrætscenter fået altomfattende indsigt, der baner vejen for enestående forbedringer af deres faciliteter.

Dette opnår idrætscenteret gennem Vemco Groups kundetællerløsning. 

Løsningen giver centerchef Jacob Falkenby en forståelse for besøgsadfærd, hvilket bygger fundamentet for centerets succes. Med adgang til realtidsdata kan han nu forudse behov, tilpasse serviceydelser og skabe en atmosfære, hvor enhver atlet føler sig værdsat. Det handler ikke kun om tal; det handler om at skabe et miljø, hvor din passion for sport virkelig trives.

Ikke nok med at Fredericia Idrætscenter kan bruge deres nyfundne data til at planlægge events eller justere bemanding i eksempelvis cafeen, de kan også dokumentere behovet for deres faciliteter på et politisk niveau:

"Fuldstændig lavpraktisk, så havde vi jo førhen kun et estimeret tal. Vi får jo faktuelle tal nu, hvor vi kan gå tilbage til vores politiske niveau og så fortælle, at vi har så og så mange besøgende," siger Jacob Falkenby. 

Ved at kende det præcise antal besøgende i centeret på alle tider af døgnet, kan Jakob optimere hans faciliteter og bemanding, hvilket både gør ham ressourceeffektiv og handlekraftig. 

Er dit idrætscenter også klar til en kundetællerløsning, der putter det på toppen af podiet? Se Vemco Groups kundecase med Fredericia Idrætscenter for at se, hvordan besøgsdata driver sport, smil og tilfredshed.

Kontakt Vemco Group i dag for en uforpligtende samtale vedrørende dine behov. 

 

Vemco Group
Røde Banke 77
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32076211
P nummer: 1015137734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031