23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv pallehåndtering i -25 grader

Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT® udvider standardsortimentet med en ny model – PALOMAT® Coldstore. Dette innovative produkt effektiviserer pallehåndteringen i ekstremt kolde miljøer og forbedrer samtidig arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Effektiv håndtering af paller i -25 grader

Når termometeret falder til -25 grader, forvandles man hurtigt til en rystende istap. At arbejde i disse særdeles kolde miljøer præsenterer derfor særlige udfordringer, blandt andet at du kun kan opholde sig begrænset tid i området, inden du skal ud for at ’tø op’. Det stiller krav til arbejdstempoet for at maksimere effektiviteten – og dét er blevet betydeligt lettere med PALOMAT® Coldstore.

PALOMAT® Coldstore er en ny standard i sortiment af mange andre modeller, men grundet betydelig efterspørgsel har PALOMAT® nu lanceret en udgave med ekstra varmeblæsere, som gør pallemagasinet særligt robust til at håndtere paller i coldstore-miljøer ned til -25 grader.

”Det er udfordrende at arbejde i kolde omgivelser, og tiden derinde skal bruges fornuftigt og effektivt. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel de seneste år efter pallemagasiner, som kan klare de kolde temperaturer og sikre hurtig og effektiv håndtering af paller. Derfor besluttede vi at opgradere vores eksisterende sortiment med et robust og kulderesistent produkt til coldstore-miljøerne,” fortæller Majbritt Svane, Area Sales Manager hos PALOMAT®.

Stor fokus på sikkerhed

Hos PALOMAT® er sikkerheden ved brugen af deres produkter i højsædet. Derfor lever PALOMAT® Coldstore og alle de andre typer i sortimentet op til det gældende maskindirektiv. Det er din garanti for, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med kravet om sikkerhed, sundhed og miljø.

PALOMAT®
Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 0000000000

Kontaktperson

SPH
Sara Price Hansen
Marketing Coordinator
saph@palomat.com

Send til en kollega

0.031