23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Commerce Snacks fra E-handelskonferencen 2023 serveret af Columbus

Key takeaways fra årets e-handelskonference | Brand Protection, NeuralSearch og fremtidens e-commerce for B2B.

Gik du glip af et af vores oplæg på e-handelskonferencen 2023? Så læs med her, hvor vi har lavet hvert oplæg om til et blogindlæg i snack-størrelse.

Vi har også inkluderet et blogindlæg med de vigtigste emner fra hovedscenerne, så du kan høre om de nyeste tendenser inden for Commerce.

Bliv opdateret på de seneste E-commerce trends

I dette blogindlæg deler vores strategiske Business Advisor, Rasmus Abel, key takeaways fra konferencen og kommer omkring både AI, cirkulær commerce og fremtidens trends i branchen.

Læs vores key takeaways her.

Brand safety i e-commerce

Næsten 1/3 af alle webapplikationer har kritiske sårbarheder, og det kan ende med at få store konsekvenser for deres brand, såvel som deres commerce-løsning. Men det kan undgås med en proaktiv tilgang til sikkerhed.

I blogindlægget her tager vi et kig på, hvorfor IT sikkerhed er et forretningskritisk område.

Bliv klogere på brand safety.

Skab en bedre B2B-oplevelse med Punchout

Vores partnere fra Shopspray delte, hvordan man skaber de løsninger, vi kender fra B2C-commerce for B2B-indkøbere. Ved at skabe den gode kundeoplevelse, har Shopspray set 84% færre fejlordre hos en af deres kunder og oplevet 30% stigning i salg for en anden.

Lær mere om Punchout her.

Websøgning drevet af AI

Op mod 50% klikker direkte på søgefeltet, når de besøger en webshop. Men alt for mange finder ikke det, de leder efter. Det gør vores partner, Algolia, op med, med deres søgefunktion NeuralSearch, som er AI-drevet og har en bedre forståelse af, hvordan vi mennesker tænker og søger efter.

Forstå fordelene i NeuralSearch.

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047