23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DI's grundlæggende uddannelse i ledelse

DI's lederuddannelse er en grundlæggende uddannelse i ledelse, hvor du lærer at sætte mål og rammer, koordinere ressourcer og sikre fremdrift i din virksomhed. Du får indblik i dine styrker og svagheder som leder, og du får mulighed for at prøve kræfter med nye ledelsesværktøjer.

"Jeg deltog på DI’s lederuddannelse, fordi jeg gerne ville have en bedre forståelse af mig selv som leder. Jeg har været leder i mange år i den samme virksomhed, hvor jeg har gjort tingene på samme måde, og jeg tror, at det er vigtigt at forny sig engang imellem." - Frank Jürgensen, deltager på DI's lederuddannelse

Læs mere om DI's lederuddannelse her

Lederuddannelse i praksis

DI’s lederuddannelse er en praksisorienteret uddannelse i ledelse, hvor en stor del af tiden er afsat til træning og til at prøve forskellige ledelsesværktøjer af. Vi tror på, at god ledelse ikke kun kommer fra tunge teoribøger, men fra at prøve teorien af i praksis. På uddannelsen udarbejder du din egen udviklingsplan, og vi hjælper dig til at gøre målene skarpe og relevante, så du får mest ud af forløbet.

Uddannelsens opbygning

Ledelsesuddannelsen består af 6 moduler, hvor du får ny viden og ledelsesværktøjer. Mellem modulerne er der tid til at implementere den nye viden i dit daglige arbejde, så du kan teste, hvad der virker for dig og dine medarbejdere. På lederuddannelsen opbygger du et netværk til de andre deltagere, som du kan lære af og sparre med.

Læs mere og tilmeld dig her: DI's lederuddannelse

Du lærer bl.a.:

  • Hvilken ledertype, du er, og hvilke styrker/svagheder, du har som leder
  • At motivere, coache og udvikle dine medarbejdere
  • At opsætte klare mål, uddelegere opgaver og nedbryde målsætninger til klare handlinger, så du kan nå virksomhedens forretningsmæssige mål
  • At kommunikere med udgangspunkt i din personlighedstype
  • At lede forandringsprocesser og håndtere konflikter i organisationen
  • At udvikle og lede et team effektivt
  • At håndtere pres og forebygge stress på arbejdspladsen

DI's lederuddannelse er også tilgængelig på engelsk

Modtag nyheder om kurser, arrangementer og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

PH
Poul Hock
poho@di.dk

Send til en kollega

0.048