23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du en forældet kundetæller? Opgrader med Vemco Group

Vemco Group tilbyder løsninger der anvender den nyeste og mest moderne sensorteknologi til opgradering af forældede kundetællere i detailbutikker og storcentre. En moderne kundetæller er afgørende for at forstå kundeadfærd og -mønstre i realtid.

Mange virksomheder bruger stadig forældede kundetællermetoder, som infrarøde sensorer, til at måle deres indkomne kundestrømme. Disse metoder er ikke hverken pålidelige, nøjagtige eller fremtidssikrede.

Derfor integrerer Vemco Group de nyeste teknologier indenfor kundetælling, herunder 3D-sensorer, IoT og AI, for præcise og holistiske dataindsamlinger.

En forældet kundetæller kan hæmme evnen til at reagere hurtigt på kundeadfærd. Vemco Group's løsning giver realtidsdata og nøjagtige tællinger med minimum 98% nøjagtighedsrate. Derudover tilbyder Vemco Groups moderne kundetæller køns- og aldersidentifikation ved hjælp af avancerede AI-sensorteknologier, hvilket giver værdifuld indsigt i købsadfærd og marketingstrategier.

Med en opgradering hos Vemco Group får du en kundetællerløsning der er med på beatet og sikret imod alle nutidens digitale krav. Ikke nok med at løsningen er nøjagtig og skalerbar, så muliggør den også at få sendt notifikationer og alarmer direkte til din telefon, hvilket er afgørende i travle situationer.

Skiftet er nemt og smertefrit, og Vemco Group står klar til at hjælpe dig med hele processen. Tag kontakt i dag, for at opgradere din forretning og forblive konkurrencedygtig i dagens detailverden.

Vemco Group
Røde Banke 77
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32076211
P nummer: 1015137734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048