23948sdkhjf

Ny forbedret smag på Royal Greenlands Kutter-Rejer i lage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

De velkendte Kutter-Rejer i lage har fået en endnu bedre, naturlig smag, efter at Royal Greenland har udviklet en ny proces til det populære produkt.

Mange kender allerede Royal Greenlands Kutter-Rejer i lage med den gode smag og de store rejer.  Men nu har Royal Greenland udviklet på produktet, så rejerne har fået en ny, forbedret smag. Produktudviklingen har resulteret i en helt ny proces, hvor rejernes rene, unikke og søde smag virkelig kommer til sin ret og står endnu tydeligere frem.

Den nye proces har også betydet, at Kutter-Rejer i lage har fået et endnu lavere saltindhold. Dermed kan de store, lækre rejer fortsat bære det Grønne Nøglehul, som et af de få lageprodukter på markedet inden for seafood.

100 % Grønland

De rejer, der bruges til Kutter-Rejer i lage, er fanget i Diskobugten i Vestgrønland. Diskobugten ligger ved udmundingen af isfjorden ved Ilulissat. Isfjorden, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er hjem for rejer af meget høj kvalitet.

De lokale kuttere, der fanger Kutter-Rejerne, er kun på havet få dage ad gangen. Straks efter fangst lægges rejerne på is, så de holder sig friske til de kommer i land. Her udvælges de fineste og største rejer til Kutter-Reje-serien. Den korte tid fra fangst til landing sikrer den bedste kvalitet af rejer.

De delikate Kutter-Rejer i lage kan bruges i mange forskellige slags retter, og er ideelle i en let forret eller frokost – både til hverdag og til gæster.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Send til en kollega

0.079