23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Ny forbedret smag på Royal Greenlands Kutter-Rejer i lage

De velkendte Kutter-Rejer i lage har fået en endnu bedre, naturlig smag, efter at Royal Greenland har udviklet en ny proces til det populære produkt.

Mange kender allerede Royal Greenlands Kutter-Rejer i lage med den gode smag og de store rejer.  Men nu har Royal Greenland udviklet på produktet, så rejerne har fået en ny, forbedret smag. Produktudviklingen har resulteret i en helt ny proces, hvor rejernes rene, unikke og søde smag virkelig kommer til sin ret og står endnu tydeligere frem.

Den nye proces har også betydet, at Kutter-Rejer i lage har fået et endnu lavere saltindhold. Dermed kan de store, lækre rejer fortsat bære det Grønne Nøglehul, som et af de få lageprodukter på markedet inden for seafood.

100 % Grønland

De rejer, der bruges til Kutter-Rejer i lage, er fanget i Diskobugten i Vestgrønland. Diskobugten ligger ved udmundingen af isfjorden ved Ilulissat. Isfjorden, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er hjem for rejer af meget høj kvalitet.

De lokale kuttere, der fanger Kutter-Rejerne, er kun på havet få dage ad gangen. Straks efter fangst lægges rejerne på is, så de holder sig friske til de kommer i land. Her udvælges de fineste og største rejer til Kutter-Reje-serien. Den korte tid fra fangst til landing sikrer den bedste kvalitet af rejer.

De delikate Kutter-Rejer i lage kan bruges i mange forskellige slags retter, og er ideelle i en let forret eller frokost – både til hverdag og til gæster.

Royal Greenland Seafood A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10977231

Kontaktperson

LS
Lotte Sørensen
Marketingassistent
lots@royalgreenland.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11