23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Datacentre har potenti­alet til at blive effektive bidrag­sy­dere til elnettet

Schneider Electric har sammen med andre store spillere i datacenterindustrien som Google, Microsoft og Danfoss lanceret Net Zero Innovation Hub, hvor man vil udveksle idéer og søsætte konkrete projekter.

Hver dag sker der fremskridt, der ruster Danmark til en grønnere fremtid. Men med hvert fremskridt følger også nye presserende opgaver og udfordringer.

Implementeringen af grønne, vedvarende energikilder har for eksempel endelig taget fart – men elnettet er samtidig ikke gearet til at håndtere de belastninger og udsving, omstillingen til vedvarende energi og vores voksende forbrug medfører.

Får vi ikke oprustet og stabiliseret elnettet, kan vi derfor potentielt snart stå over for forsyningsproblemer, der langt overgår de fleste danskeres fantasi.

 

Tiden er knap

I Danmark har vi allerede en stærk kultur for vidensdeling, åben dialog og flad struktur, og dermed gode forudsætninger for at lykkes med at samle branchen om at løse de problemer, der kun kan løses i fællesskab.

Derfor håber jeg, at endnu flere danske leverandører og eksperter vil tilslutte sig netværket og være med til at bygge den platform, vi alle sammen skal stå på i fremtiden.

 

Læs hele artiklen af Mic Seremet på Børsen - klik på linket her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.063