23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dustcontrol DC 11-Module centralenhed fra Dansk Procesventilation

DC 11-Module centralenhed til materialetransport/punktudsug/rengøring er modulopbygget og kan skræddersys til dit behov og til netop din opgave.

DC 11-Module anbefales bl.a. til: 

  • Materialetransport af støv og spåner.
  • Punktudsugning af røg, støv og spåner.
  • Rengøring fra alle processer i industri, levnedsmiddel- og autobranche. 

DC 11-Module leveres med S-11000 filter med indbygget tryklufttank og magnetventil til pneumatisk filterrensning (trykluftskud). Filteret kan udrustes med otte forskellige udtømningssystemer, blandt andre plastsæk, udtømningsklap til åben udtømning i container, 40, 60 og 90 liter stålcontainer og 75 liter container på hjul. 

DC 11-Module leveres med påmonteret el-tavle med indbygget PLC, som styrer alle centralenhedens funktioner. El-tavlen er ligeledes modulopbygget og kan leveres med direkte start, softstart eller frekvensomformer. 

DC 11-modulen er en komplet centralenhed til kildeudsugning og industrielt rengøring.
Enheden kan håndtere næsten enhver form for støv og spåner, du kan forestille dig, og når den er korrekt udstyret, også kølevæsker og emulsioner.

DC 11-modulen er en komplet centralenhed fra fabrikken, plug-and-play - nem at installere.
Sugekilden i DC 11-Module er en direkte drevet turbopumpe (parallelkoblet sidekanalsventilator) i enten 5,5 kW eller 12 kW. Turbopumpen er monteret på et kraftigt, vibrationsdæmpet chassis, som er indbygget i et lydisoleret kabinet. 

Dansk Procesventilation hjælper selvfølgelig med at kombinere den løsning, der passer til dit behov og kommer gerne på besøg i din virksomhed for at se på din opgave. 

Se mere om Dustcontrol DC 11-Module på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079