23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dustcontrol DC 11-Module centralenhed

DC 11-Module centralenhed til materialetransport/punktudsug/rengøring er modulopbygget og kan skræddersys til dit behov og til netop din opgave.

DC 11-Module fra Dustcontrol anbefales bl.a. til: 

•  Materialetransport af støv og spåner.

•  Punktudsugning af røg, støv og spåner.

•  Rengøring fra alle processer i industri, levnedsmiddel- og autobranche. 

DC 11-Module leveres med S-11000 filter med indbygget tryklufttank og magnetventil til pneumatisk filterrensning (trykluftskud). Filteret kan udrustes med otte forskellige udtømningssystemer, blandt andre plastsæk, udtømningsklap til åben udtømning i container, 40, 60 og 90 liter stålcontainer og 75 liter container på hjul. 

  • DC 11-Module leveres med påmonteret el-tavle med indbygget PLC, som styrer alle centralenhedens funktioner. El-tavlen er ligeledes modulopbygget og kan leveres med direkte start, softstart eller frekvensomformer. 
  • DC 11-modulen er en komplet centralenhed til kildeudsugning og industrielt rengøring.
  • Enheden kan håndtere næsten enhver form for støv og spåner, du kan forestille dig, og når den er korrekt udstyret, også kølevæsker og emulsioner.
  • DC 11-modulen er en komplet centralenhed fra fabrikken, plug-and-play - nem at installere.
    Sugekilden i DC 11-Module er en direkte drevet turbopumpe (parallelkoblet sidekanalsventilator) i enten 5,5 kW eller 12 kW. Turbopumpen er monteret på et kraftigt, vibrationsdæmpet chassis, som er indbygget i et lydisoleret kabinet. 

Dansk Procesventilation hjælper selvfølgelig med at kombinere den løsning, der passer til dit behov og kommer gerne på besøg i din virksomhed for at se på din opgave. 

Se mere om Dustcontrol DC 11-Module på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093