23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev kunstens tiltrækningskraft til CPH Light Festival med Vemco Group

I løbet af februar måned kan du fordybe dig i "Vivid Verve" - en kunstnerisk fusion af lys og farve i Jorcks Passage. I øjeblikket oplyser Copenhagen Light Festival byens gader og vartegn, og Vemco Group er til stede for at give indsigt i besøgstal for arrangementet og for at udforske 'tiltrækningens kunst' - betydningen af kunst i det offentlige rum, og hvordan den kan forbedre attraktionsrater på tværs af forskellige lokationer.

I hjertet af København ligger Jorcks Passage, hvor kunstneren Vibe Lundemark har prydet passagen med sit kunstværk "Vivid Verve" - et kunstværk, der sammenfletter 230 års japansk lanternehåndværk af Kojima Shoten med Lundemarks moderne digitaltrykte mønstre, håndmalede farvegradienter og Swarovski-krystal udsmykning.
 
Indtil videre har "Vivid Verve" tiltrukket 58 % flere besøgende på samme hverdag, sammenlignet med sidste år. Besøgsdataene fra Vemco Groups kundetællerløsning hjælper med at holde styr på begivenhedens effektivitet gennem detaljeret rapportering og dataanalyse.

Vemco Group er en verdensførende dataanalyse softwarevirksomhed, der specialiserer sig i kundetælling, kundeadfærd og butiksoptimering. Vi giver fysiske butikker og faciliteter en unik  kundetællerløsning, der hjælper dem med at tage besøgsoplevelsen til nye højder.

Vemco Groups kundetællere og dataanalyse er nøglen til at realisere det fulde potentiale i byer verden over. Med sådan en løsning, kan byer holde styr på deres enorme menneskemængder, forstå effekten af events - såsom Copenhagen Light Festival - og booste turist- og besøgsoplevelser alle årets dage. 

Har dit event eller by også brug for en moderne kundetællerløsning? Så kontakt Vemco Group i dag og få en gratis, uforpligtende samtale vedrørende dine specifikke behov. 

Vemco Group
Røde Banke 77
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32076211
P nummer: 1015137734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047