23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den mest effektive rottefælde er nu blevet endnu bedre!

Anticimex Smart Pipe har i mange år været den mest effektive rottefælde på markedet, men nu findes den i en helt ny og forbedret version, som vi kalder Smart Pipe Long Life.

Den har blandt andet:

4G/5G-teknologi 
Med 4G/5G-teknologien i den nye Smart Pipe er du fremtidssikret og får en effektiv løsning med den nyeste teknologi.

Li-Ion genopladeligt batteri 
Med en kapacitet på helt op til 12 måneder. Det betyder færre batteriskift og dermed en mere miljøvenlig løsning.

Digitale PIR-sensorer 
De forbedrede PIR-sensorer sikrer en mere præcis detektion af gnaveraktivitet og dermed en mere effektiv bekæmpelse.

Forbedret motor og trigger
Den forbedrede motor og trigger sikrer en endnu bedre træfsikkerhed og mere effektiv bekæmpelse af gnavere i kloaksystemet.


🔜 Har du en ældre Smart Pipe-fælde installeret?

Alle Anticimex-kunder, som har en af vores ældre 2G/3G Smart Pipe-fælder installeret, får helt automatisk udskiftet til den nye Smart Pipe Long Life. Det modtager du som kunde en mail om inden længe.

Ejer du derimod selv din Smart Pipe-fælde?
Så skal du tage stilling til, hvad der skal ske, når Wiseplan lukker d. 1. juni 2024 og når 2G/3G-netværket udfases. Ring til os på 69 15 17 44 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forblive på forkant med rotterne.

 

➡️ Sådan virker Smart Pipe

Smart Pipe er en innovativ rottefælde, der er specielt designet til kloaksystemet. Den overvåger og bekæmper effektivt rotter i kloaksystemet - helt uden brug af gift.

Når en rottes bevægelse og kropsvarme registreres af de avancerede sensorer, aktiveres fælden og afliver rotten hurtigt og effektivt. Fælden nulstiller sig automatisk og er klar til brug igen. Rotten skylles derefter væk af kloakvandet. Der bruges hverken gift eller lokkemad, og fælden påvirker ikke det normale flow i kloakken. Smart Pipe rapporterer data tilbage til vores digitale kontrolcenter, som giver os et detaljeret billede af fældens aktivitet.

Med valide data og pålidelig kommunikation fra Smart Pipe kan vi planlægge en effektiv og systematisk bekæmpelse af rotter i kloaksystemet.

🎯 Læs mere om Anticimex SMART her 

Anticimex A/S
Baldersbækvej 24, 1.
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21766488
P nummer: 1005185738

Send til en kollega

0.047