23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan identificerer du stærke samarbejdspartnere i byggebranchen

- og hvorfor det er vigtigt.

Der sker en masse med byggebranchen i disse år, hvor nye krav og regler påvirker hele værdikæden.

Sårbarhed og bæredygtige løsninger

2023 viste os, at der er en sårbarhed i byggebranchen, som er stærkt afhængig af ydre faktorer, den ikke selv har indvirkning på. I afmatningstider kan valget af underleverandør være det, der afgør, om byggeprojektet overholder sine budgetter og sine deadlines.

Der er samtidig kommet et øget fokus på bæredygtighed i byggeriet - ikke blot i forhold til grønnere materialer og bæredygtige processer i byggefasen, men også i forhold til at kunne drive bygningerne så CO2-effektivt som muligt efterfølgende.  

Begge dele kan udfordre forskellige aktører i byggebranchen, for det bliver vigtigt at vælge underleverandører, som både kan levere de efterspurgte løsninger, og som ikke er i risiko for at falde fra, før opgaven er løst.

Hvordan finder man de rigtige løsninger?

Det korte råd er at lade eksperten være rådgiver. Underleverandørerne er eksperter på deres felt, og kan bidrage til jeres projekt med en dyb indsigt i jeres udfordringer og hvordan dens løsninger indfrier jeres behov.  For jer betyder det, at I kan slippe tøjlerne i visheden om, at der er tænkt på alt inden for dette specifikke fagområde.

Den assistance sparer tid og penge for bygherrer, arkitekter, entreprenører og projektledere, for det er her, at deres underleverandør bliver en uvurderlig samarbejdspartner, som sørger for, at kvaliteten er i top, og at der er valgt de rigtige løsninger. 

Find leverandører, der stiller de rigtige spørgsmål 

I forhold til dørløsninger, som er DAN-doors' fagområde, er der forskellige faktorer, som er afgørende for, hvilken løsning, der vil give de bedste driftsbetingelser og CO2-effektivitet under den efterfølgende drift.

Vi bruger derfor tid på at stille spørgsmål, som giver os tilstrækkelig viden til at vurdere, hvilken løsning, der er mest effektiv i et langsigtet perspektiv - både energimæssigt og økonomisk. Det kan for eksempel være om temperaturforskelle mellem rummene, frekvensen af åbninger og lukninger i løbet af en dag, eller om der skal tages hensyn til fødevaresikkerhed, brandsikkerhed, sterile miljøer eller lignende. 

Når vi samarbejder med bygherrer, arkitekter, og andre aktører i byggeprojekter,  er vi brancheeksperter og rådgivere. For os ligger det vigtigste arbejde, før produktionen overhovedet går i gang, for det er i både kundens, vores og klimaets interesse, at der vælges en langtidsholdbar investering, som ikke skal skiftes ud på grund af forhold, som først afklares, når projektet er færdigt.

Hvordan identificerer man så de robuste allierede?

En metode kan være at skele til virksomhedens økonomiske robusthed, da den kan give en indikation af, om leverandøren er klædt på til at modstå en branche, der kan være uforudsigelig.

En økonomisk sund virksomhed er et godt tegn på, at det er en professionelt drevet virksomhed med gode værdier, og som har et godt fundament af langsigtede relationer.

De bløde værdier er ikke uden betydning, for hvis der opstår problemer, vil en underleverandør, som har taget et aktivt valgt om ordentlighed og integritet, tage ansvar og gøre alt for at overholde sine aftaler.

Lad DAN-doors være jeres brancheekspert og sparringspartner

Hos DAN-doors kender vi markedets dør- og portløsninger. Vi er dørspecialister, brancheeksperter, og vi er vores kunders kreative sparringspartner, som leverer skræddersyede dørløsninger, der er designet til at møde specifikke krav og udfordringer.

Hver bygning og hvert projekt har sine unikke behov, og vi går i dybden med at forstå det formål, døren eller porten skal tjene. Vores fokus er at levere en løsning, der er en langtidsholdbar investering, som kan modstå tidens tand og undgå unødvendige udskiftninger.

Samtidig er det værd at nævne, at vi gennem årene har løst mange udfordringer, som syntes umulige, og vi har stor erfaring med at udfordre de traditionelle måder at gøre tingene på i vores mission om levere de mest effektive og innovative løsninger.

En snak koster ingenting

Vi er nemme at få fat på. I kan enten ringe på 87 93 87 00 og snakke med en af vores konsulenter, eller I kan sende os en mail på dd@dan-doors.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagene.

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047