23948sdkhjf
Del siden
Annonce

+7 år med den højeste kreditværdighed giver guld til DAN-doors

For syvende år i træk har DAN-doors fået den højeste kreditvurdering (AAA) fra Dun & Bradstreet. Dermed er vi en del af de blot 4624 (1,4 procent) danske virksomheder, som har modtaget et AAA-gulddiplom i 2024.

For os er diplomet en tilkendegivelse af, at vi er lykkedes med at skabe en sund og stabil virksomhed med økonomisk styrke og ansvarlig ledelse.

For vores kunder betyder det, at de i DAN-doors får en robust og pålidelig samarbejdspartner med muskelkraft nok til at sikre, at vores kunder altid får løsninger i topklasse – også i perioder med turbulens.

Gode relationer med vores kunder og leverandører har altid været i højsædet hos DAN-doors, og denne anerkendelse er et resultat af vores medarbejderes stabile og engagerede indsats samt den tillid, som vores kunder viser os ved at vælge os som deres leverandør.  

Vi fortsætter ufortrødent med at opbygge de stærke relationer til vores kunder, som for os er udgangspunktet for hele vores forretning og vil gerne sige et stort TAK til alle vores kolleger og kunder.

Det er jer, der er guldet!

dan-doors.dk

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047