23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Meet The Team - multitalentet Zane

I løbet af 2024 vil vi løfte sløret for de dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder hårdt for at sikre kvalitet og innovation i vores produkter.

Denne gang sætter vi fokus på Zane, som begyndte sin karriere i DAN-doors' pladebearbejdningsafdeling, hvor han opererede CNC-maskiner. I dag arbejder han som produktionsingeniør i PTA-afdelingen, hvor han med sans for detaljer og kvalitet programmerer til CNC-maskinerne og skaber 3D-tegninger, der bringer kundespecifikke løsninger til live.

Zane integrerer teknisk ekspertise med kreativ tænkning i sit arbejde, og han ved bedre end nogen anden, at vi kan lave alt i stål. Han er The Mastermind, når der skal udtænkes særlige gadgets til messer, hvor vores mobil- og penneholdere, elefantformede mobilholdere, dåsekuffert og all-in-one-tool er kæmpehits.

Som navnet antyder, er Zane rigtig god til engelsk. Han er opvokset i Australien, men ikke ret mange ved, at han faktisk er født i Papua Ny Guinea.

Vi stillede ham et par hurtige spørgsmål:

Q: Hvilken superkraft ville du helst have? A: Usynlighed
Q: Hvis du kunne rejse hvor som helst lige nu, hvor ville du tage hen? A: Japan! Kulturen og menneskene er så interessante, og maden er fantastisk.
Q: Har du et favoritcitat eller en livsfilosofi? A: Du lever kun én gang, men hvis du gør det rigtigt, er én gang nok.

Denne livsfilosofi tager han med på arbejde, hvor han altid arbejder efter tanken om at gøre tingene rigtigt - første gang.

Hos DAN-doors er vi stolte over at have medarbejdere som Zane, der både fagligt og personligt gør det sjovere at gå på arbejde!

Hvis du ikke kender os i forvejen, kan du kaste et blik på vores hjemmeside.
Her kan du både læse mere om, vores løsninger, vores produkter, vores holdning til kvalitet og meget mere.

Hvis du har spørgsmål eller bare er nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: dd@dan-doors.dk eller på 87 93 87 00.

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047