23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Sådan reducerer ny app medicinspild i Region Midtjylland

Kom med til et gratis webinar tirsdag den 18. juni kl. 10.00 - 11.00 og få inspiration fra Region Midtjylland til, hvordan du via en skalerbar digital løsning kan spare penge og arbejdskraft.

Udløber
18. juni 2024

Kom tæt på Region Midtjylland og hør, hvordan en simpel teknologi som stregkoder har aflastet sundhedspersonalet og sparet regionen for millioner.

Rune Rask og it-udviklingsteamet har nemlig udviklet en app, der betyder, at processen med at gennemgå medicins holdbarhed i medicinrummene går cirka to en halv gang hurtigere end før.

Appen, der har navnet HRM Udløb, giver personalet mulighed for at scanne lægemiddelpakningers stregkode og få et virtuelt katalog over medicinpakker, samt et hurtigt tidstro overblik over, hvornår medicinen udløber.

Samtidig giver appen mulighed for at kassere, bruge eller frigive medicin til andre afdelinger og hospitaler, hvilket effektivt reducerer mængden af medicinspild i regionen.

Det får du ud af at deltage

  • Indsigt i en skalerbar digital løsning, der sparer penge og arbejdskraft, som enhver myndighed kan udvikle.
  • Forståelse for den samarbejdsdrevne udviklingsproces af medicin-appen med sundhedspersonalet i Region Midtjylland.
  • Viden om, hvordan organisationer kan udnytte informationer smartere via en GS1-stregkode til at forbedre effektivitet og sikkerhed.

Webinaret er for dig...

... der arbejder med at øge patientsikkerheden, mindske medicinspild eller effektivisere arbejdsgange. Du kan eksempelvis være farmaceut, sygeplejerske og arbejde med kvalitet eller medicin på et hospital eller i en kommune. Du kan også arbejde med it-projekter, indkøb og forsyningssikkerhed.

Tilmeld dig webinaret den 18. juni

GS1 Denmark
Vesterbrogade 149
1620 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10629845
P nummer: 1000109004

Kontaktperson

AN
Amalie Nygård
Digital Marketing Manager
awn@gs1.dk

Send til en kollega

0.079