23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du have mere faglig viden på umami, grøntsager og lyse proteiner?

Fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice tilbyder i juni virksomhedens kunder at deltage i masterclasses med fokus på grundteknikkerne i et mere grøntsagsbaseret køkken.

Udløber
20. juni 2024

Som kunde hos fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice kan du lige nu tilmelde dig en masterclass dag med masser af inspiration, sparring og hands on erfaring med grønne grundteknikker i et mere grøntsagsbaseret køkken.

Sådan et arrangement har tyve kokke fra Københavns Kantine Service netop deltaget i. Masterclassen blev faciliteret af Marlene Lindegaard, konceptchef i Dagrofa Foodservice, som havde særligt fokus på ’det grønne køkken’ og på at få grøntsager til at smage af mere.

Deltagerne fra Københavns Kantine Service fik konkrete og håndgribelige teknikker og masser af inspiration - lige til at bruge i deres egne køkkener. 

Undervejs var der også inspirationsoplæg fra Grøn Fokus, Bælg, Simply Greens, Tempty og Reduced.

Bettina Arnt, driftschef hos Københavns Kantine Service, gav denne feedback på arrangementet:  

”Tusind tak for en virkelig inspirerende masterclass i går. Det var super godt tilrettelagt og veludført. Masser af tips og tricks som vi kan bruge i vores kantiner, og også spændende med de forskellige leverandører, som havde taget sig tid til at præsentere deres produkter.”

Hun uddyber: 

”Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, som føler, at de har fået ny viden og inspiration til det grønne, bæredygtige køkken. Ros og stor tak til jer for et vellykket arrangement!”

Tilmelding til de kommende masterclasses (18. juni – Karlslunde & 25. juni - Brande) sker via dette link: cloud.email.dgfs.dk/MasterclassTilmelding

Som nævnt er arrangementet målrettet kunder hos Dagrofa Foodservice – her kan du læse mere om de forskellige muligheder for at blive kunde: https://dgfs.dk/bliv-kunde-samlet/ 

Fakta om Dagrofa Foodservice:

– Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.

– Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

– Vi har lokale 30 Cash&Carry-butikker fordelt over hele landet, og vi står bag specialisterne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.

– Læs mere på http://www.dgfs.dk.

Vil du modtage inspiration til dit professionelle køkken? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails/SMS med inspiration, opskrifter, fagviden samt aktuelle tilbud, kampagner, invitationer til events og konkurrencer for madprofessionelle.

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

LHBF
Lars Hall Bæk Farsøe
lar@dgfs.dk

Send til en kollega

0.047