23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN-doors fejrer 10 år med Peter som indkøbschef

I 10 år har Peter Benner stået i front for DAN-doors’ indkøb og lager, og det fejrede vi mandag d. 10. juni med kage og højt humør.

Peter er en af vores nøglemedarbejdere. Han har formet vores strategier for indkøb og lager, og hans forståelse for markedet har haft stor betydning for, at vi har kunnet fastholde stabilitet i vores leveringsdygtighed – også i turbulente perioder, hvor udefra kommende faktorer påvirker leveringskæden i hele verden.

Stor leveringspræcision

Peter er dygtig til at skabe gode relationer til alle, han møder. Han er venlig og tillidsskabende, og for DAN-doors' produktionschef, Kim Jensen, giver det stor tryghed at have en mand som Peter til at forhandle aftaler med leverandørerne: “En af DAN-doors' styrker er vores evne til at levere specialproducerede løsninger med relativ kort leveringstid, og det kræver, at vi arbejder strategisk med vores lagerbeholdning. Her er det en kæmpe styrke at have en indkøbschef, som både er analytisk og vellidt hos leverandørerne. Peters evne til at forudse markedsændringer og hans gode relationer til vores leverandører har gjort det muligt for os at være foran i branchen, så vi altid er i stand til at levere produkter, der møder kundernes forventninger - og til konkurrencedygtige priser”, siger han.

Alt er muligt

Som kollega er Peter kendt for sit gode humør og altid positive indstilling. Han træder ind ad døren med et smil og er altid klar til en venskabelig snak om alt mellem himmel og jord.  

Peter er lidt som Pippi Langstrømpe. Han elsker at finde løsninger, og han har et personligt princip om, at alt kan lade sig gøre. Han kaster sig gerne ud i ting, han ikke har prøvet før, og hvis man skal have noget løst, går man til Peter og siger, at det er umuligt. 

For DAN-doors er Peters jubilæum en fin milepæl, som vi har nydt at fejre, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi ser frem til at se, hvad han kan trylle med de næste ti år i “DD-familien”.

Om DAN-doors:

DAN-doors er førende producent og leverandør af specialdesignede døre til diverse industrielle behov, herunder fødevareindustrien og brandsikring. Med fokus på innovative løsninger og kundetilfredshed stiler DAN-doors efter at være den foretrukne partner inden for dørteknologi og service.

Læs mere om DAN-doors her

 

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.063