23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der var en, der var to, der var tre...

Uge 24 var en travl uge for DAN-matic.

Der var tryk på kedlerne i DAN-matic i sidste uge, hvor Jimmy havde travlt med at ekspedere ordrer i forskellige størrelser til kunder i Irland, Ungarn og New Zealand.

Kunderne er alle forhandlere af døre i deres hjemland, og fælles for dem er, at de har handlet hos os i rigtig mange år - et par af dem faktisk i flere årtier. Når de fortæller, at de vælger os som leverandør, fordi de er garanteret en kvalitet, de selv kan stå inde for, og som minimerer dyr og besværlig reklamation og service efterfølgende, rører det en faglig stolthed i os, og det er på ingen måde noget, vi tager for givet. 

Det faktum, at vores kunder vælger at købe deres døre som komplette samlesæt fra DAN-doors til trods for lange transportafstande, fortæller os, at vi er lykkedes med at opbygge tillid til vores DAN-matic kunder på tværs af landegrænser og kontinenter. Kasper og Jimmy er ansvarlige for vores DAN-matic-koncept som henholdsvis projektleder og forsendelsesansvarlig, og de fortjener at blive fremhævet for de relationer, de gennem årene har opbygget gennem kundeservice i absolut verdensklasse.

Det er ingen hemmelighed, at vi hos DAN-doors selv føler, at vi har Danmarks bedste medarbejdere, og vi bliver utrolig glade, når vores kunder er af samme opfattelse.

Vil I vide mere om DAN-doors' løsninger?

Læs mere om vores produkter, historie og værdier på DAN-doors' hjemmeside.

Mail: dd@dan-doors.dk 
Tlf: 87 93 87 00

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.031