23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrker organisationen med tre nye profiler

Vi oplever fortsat stor travlhed hos Door System  og har ansat tre nye profiler i salg, PTA og serviceafdelingen.

Vi er inde i en meget positiv udvikling hos Door System og har derfor valgt at styrke organisationen med tre nye profiler i salg, PTA og serviceafdelingen.

Dorthe Hedegaard er ny intern salgskoordinator. Dorthe har hele karrieren været beskæftiget inden for portindustrien og har således et solidt kendskab til døre og porte. Hun har arbejdet med alle discipliner inden for salg og kundeservice, og haft kontakt til kunder og leverandører i både ind- og udland. Hos Door System skal Dorthe Hedegaard fungere som projektkoordinator og hjælpe med at styre og klargøre de mange projekter til PTA og produktion.

Jonas Noer er ansat som teknisk assistent. Jonas har tidligere arbejdet hos en østjysk underleverandørvirksomhed inden for stålløsninger som laserprogrammør, hvor han blandt andet havde til opgave at udarbejde lasertegninger til produktionen. Jonas bliver hos Door System en del af PTA-teamet, der udarbejder de tekniske tegninger til produktionen og er bindeled mellem salg og produktion. Jonas er uddannet produktionsteknolog inden for konstruktion.

Jacob Therkildsen er ansat som teknisk servicekoordinator. Jacob får en koordinerende rolle i forhold til serviceteknikerne og skal være med til at planlægge og koordinere ressourcer på de enkelte opgaver – hvem skal være hvor og hvornår, og hvilke reservedele skal bringes i spil? Jacob har en baggrund som elektriker og har senest arbejdet i en virksomhed inden for lynbeskyttelse. Jacob er sideløbende i gang med at uddanne sig som el-installatør, der blandt andet giver mulighed for at blive el-ansvarlig i virksomheden.

Et stort velkommen til Dorthe, Jonas og Jacob.

Door System beskæftiger nu i alt 80 medarbejdere.

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

Søren Rahbek
Salgschef
+45 4214 5202 sr@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.078