23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plastic Change - for et miljø uden plasticforurening

Plastikforurening er i dag et stigende problem, fordi meget af den plastik, der forbruges, ender i naturen. Det vil organisationen Plastic Change sætte fokus på og skabe opmærksomhed omkring. En sag, som vi hos Royal Greenland støtter op om.

Plastic Change er en international organisation med base i Danmark, som arbejder med dokumentation, formidling og løsninger, der skal sætte fokus på den forurening, plastik skaber i havet og miljøet som helhed.

Organisationens vision er, at "mennesket har ret til et miljø uden plastikforurening", så generationerne efter os stadig kan fange fisk og skaldyr i havene uden plastikindhold og stadig kan nyde en ren natur.

Ekspedition og udstilling
Lige nu er Plastic Change på ekspedition i Stillehavet, for at dokumentere og informere om omfanget af problemet med plastik i havene. På ekspeditionen har de bl.a. mødt den nordlige plastiksuppe og med egne øjne set, hvordan plastik i havet påvirker os allesammen.

Hjemme i Danmark kan Stillehavet dog godt virke lidt langt væk. Istedet kan udstillingen ”Et hav af plastik” også opleves på Den Blå Planet. Udstillingen, som er lavet i samarbejde med Plastic Change, kører frem til den 29. januar 2017.  

Hos Royal Greenland støtter vi op om Plastic Changes sag og deres ekspedition, så vi stadig kan blive ved med at fange fisk i et rent hav og bæredygtigt miljø.

Ta' med på ekspedition! Følg Plastic Change på Facebook eller se mere på deres hjemmeside her

Foto: Lisbeth Engbo

Royal Greenland Seafood A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10977231
P nummer: 1015137572

Kontaktperson

LS
Lotte Sørensen
Marketingassistent
lots@royalgreenland.com

Send til en kollega

0.062