23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevareproducent: GS1 Trade Sync og Validoo

Tilbage i september 2016 lancerede vi i DANKOST vores tovejs GS1-integration. Nu er der mere nyt

I efteråret 2016 havde vi den store fornøjelse af, at lancere vores komplekse GS1-integration. Et modul som var 1 år undervejs og tog over 1.000 timer at udvikle. Den næststørste investering i DANKOSTs historie.

I ugen inden påske foretog vi første internationale test og kan med stor glæde meddele, at vi tillige er i stand til at sende data direkte til svenske GS1 / Validoo. Ugen efter vandt vi vores første kontrakt i Sverige - håndtering af produktdata samt eksport af data til Validoo i Sverige.

DANKOST er dermed en af ganske få leverandører i Skandinavien, som både er i stand til at beregne og dokumentere næringsoplysninger, udarbejde komplekse deklarationer etc. og samtidige sende  fødevaredata direkte til GS1-netværket. Dette giver basis for tidsbesparelser ved at slippe for manuel inddatering af data, som allerede findes digitalt.

Priseksempel på en komplet løsning indeholdende DANKOST PRO licens inkl. upload af data til GS1 koster fra DKK 43.000 og opefter alt efter omfang og yderligere funktioner. Vores løsning kan tillige fungere som enterprise system på tværs af lokationer. Data ligger altid på en central SQL-server som kunden selv administrerer. Der sikres dermed høj datasikkerhed samt at data ikke risikerer at gå tabt, såfremt en medarbejder forlader virksomheden.

Drop de komplekse Excelark og vælg en til formålet udviklet løsning!

Kontakt os for referencer og yderligere information på på vores hovednummer 40 70 24 90 eller direkte til vores direktør / VD Kasper Østergaard på 2222 7000 eller mail

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Send til en kollega

0.046