Masser af bæredygtige materialer på verdens største fagmesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Producenter og arkitekter fra hele verden kan 16.-19. maj kigge Forbo over skulderen, når firmaet viser tekniske løsninger og en masse nye muligheder med to af deres mest interessante produkter på Interzum-messen i Köln.

Der er kamp om gæsternes gunst på verdens største fagmesse inden for møbelindustrien, Interzum i Köln, der løber af stablen 16.-19. maj. Hos Forbo er man dog ikke nervøs for, om folk kommer ind på standen, for den bliver i år fuld af inspirerende løsninger til to produkter: Bulletin Board og Furniture Linoleum.

”Ikke mindst i Norden og Tyskland har arkitekter og bygherrer fået øjnene op for de to materialers mange fordele. Bulletin Board kan bruges til opslagstavler og dekoration, post-its, man kan stikke nåle i igen og igen, og materialet regenererer sig modsat de fleste andre typer materialer til opslagstavler. Derudover kan man bruge dem som bag- og forsidebeklædning på fritstående reoler og sæde og rygbeklædning på stole og skamler. Mange af de muligheder vil man kunne se live på messen,” fortæller key account manager Torben Mikkelsen fra Forbo.

Ud over ovennævnte fordele er industrien begejstret for, at Bulletin Board er naturligt antistatisk og antibakterielt og har lyddæmpende egenskaber. Det gør materialet – der i øvrigt fås i hele 15 farver – særdeles velegnet til skoler, institutioner, sundhedscentre og kontorer.

 

Standen på Interzum vil også vise en række eksempler på, hvordan Furniture Linoleum ud over borde og reoler kan bruges på alt fra stole, over døre, fronter og bordplader til køkkener.

 

Find Forbo i Hal 10.2, stand D-042.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Website_Powerpoint-132Website_Powerpoint-FORBO FURN KIDS 22

Send til en kollega

0.093