Pladsbesparende og effektivt pallemagasin håndterer to palletyper i ét og samme magasin

| Medlemsnyhed | Indrykket af PALOMAT

Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT® udvider deres standardsortiment med en ny model - PALOMAT® Adjustable, som håndterer både euro- og industripaller i ét og samme magasin. Effektivt og pladsbesparende.

Effektiv og skånsom pallehåndtering i gulvniveau

Pallemagasinet PALOMAT® Adjustable stabler og nedstabler automatisk tomme euro- eller industripaller enkeltvis i gulvniveau. Pallerne håndteres nemt og brugervenligt med f.eks. en løftevogn, el-løfter eller truck. Medarbejderne skånes for de uhensigtsmæssige manuelle tunge palleløft, arbejdsmiljøet forbedres og pallehåndteringen effektiviseres.

Pallemagasinet kan indgå som en naturlig del af f.eks. en produktion, et lager, en pakkeafdeling eller en butik. Alle afdelinger hvor paller håndteres manuelt.

2 pallemagasiner i 1 - brugervenligt skift mellem de to palletyper

Det nyudviklede pallemagasin er den ideelle løsning for de virksomheder, som anvender både euro- og industripaller i samme del af virksomheden, og hvor pladsen er trang. Har du ikke plads til 2 pallemagasiner, er PALOMAT® Adjustable løsningen - 2 pallemagasiner i 1.

Skiftet mellem de to palletyper tager blot 5 sekunder. Et let tryk på en knap plus et manuelt skub på eller træk i pallemagasinets venstre side, som derefter forskydes. PALOMAT® Adjustable indstilles til enten euro- eller industripaller alt efter hvilken palletype, pallemagasinet skal håndtere.

Se funktionsvideoen på YouTube og lad dig inspirere: https://www.youtube.com/watch?v=f7cqz-osyxo&t=8s

Stor fokus på sikkerhed

Hos PALOMAT® er sikkerheden ved brugen af deres produkter i højsædet. Derfor lever PALOMAT® Adjustable og alle de andre typer i sortimentet op til de nyeste CE-regler. Det er din garanti for, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med kravet om sikkerhed, sundhed og miljø.

For spørgsmål eller ønske om yderligere information kontakt venligst vores salgsafdeling:

Area Manager

Majbritt Svane

Tlf.: +45 96 69 47 11

Mail: ms@palomat.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PALOMAT

Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Danmark
PALOMAT

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.072