Bogfør dine regninger direkte med din smartphone: Ny opdatering af Billy Mobil-App

| Medlemsnyhed | Indrykket af Billy.dk

Med den nyeste opdatering til Billy Mobil-App bliver det nemmere at bogføre dine kvitteringer i Billy regnskabsprogram. Nu kan du tage et billede af dine kvitteringer og bogføre på farten. Det er et farvel til krøllede kvitteringer, som bliver væk.

Opdateringen af Billy Mobil-App til iPhone gør bogføringen af dine kvitteringer nemmere. Du kan tage et billede af dine kvitteringer og uploade dem til dit regnskab. Det er et farvel til krøllede kvitteringer, som bliver væk. Du får altså en digital kopi af din kvittering og kan bogføre dine udgifter, når det passer dig. Med på farten får du også et overblik over dine udgifter. Mobil-App’en er gratis for alle Billy Premium brugere.

Her får du et overblik over de nyeste funktioner:

-          Tag billeder af dine kvitteringer

-          Upload dem til dit regnskab

-          Bogfør dine regninger på farten

-          Få overblik over alle dine udgifter

Du kan læse mere om alle funktionerne i Mobil-App’en her.

Kommende funktioner i Billy Mobil-App

Billy Regnskabsprogram udvikler løbende nye funktioner til Mobil-App’en. I fremtiden bliver det også muligt at sende tilbud til kunder og registrere kørsel automatisk. Du kan se frem til, at det bliver endnu nemmere og hurtigere at holde styr på økonomien.

Du kan prøve Billy gratis i 30 dage helt uden binding. Det giver dig mulighed for at finde ud af, om Billy er det rigtige regnskabsprogram for dig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Billy.dk

Bredgade 33 C
1123 København K
Danmark
Billy.dk

Send til en kollega

0.052