23948sdkhjf
Del siden
Annonce

‘Vi forventer at det bliver et mini Silicon Valley’

Sådan lyder det fra Droids Agency, der snart flytter ind hos Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens. Bureauet er et partnerskab mellem Celuma og Spitze & Co., der har bred erfaring med automatisering i både private- og offentlige virksomheder.

 - Vi flytter ind i centeret, fordi vi kan se, at hvis du skal lykkedes med at anvende kunstig intelligens, så skal du have nogen, der er på forkant med, hvordan teknologien kan spille ind i forskellige forretningsprocesser og give mening. Vi er med for at være helt fremme i bussen og kunne bidrage med værdi ude hos kunderne, siger Tim Daniel Hansen, den ene af de to partnere.

Kunder skal have del i start-op fornemmelsen

Droids Agency ser frem til at få noget samlet kapacitet på området og til at trække på nogle af de ressourcer, som Dansk Center for Anvendt Kunstig intelligens tilbyder. De er ivrige efter at bringe deres nuværende kunder ind i miljøet på centret, hvor de skal indgå i centrets tværgående samarbejder – eksempelvis beskæftigelsesområdet. Det vil ifølge Jimmi Hansen give dem en ”start-op fornemmelse” og en forståelse af teknologierne, og hvad de kan.

Læs mere her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047