Spelsberg kommer på elcykel til hi-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spelsberg A/S

Spelsberg præsenterer en nyhed, som er så ny, at den end ikke er tilmeldt HI-messens nyhedsvurdering.

Om overskriften er helt korrekt skal være usagt, men Spelsberg tager i hvert fald en elcykel med til hi-messen som blikfang. Den egentlige årsag er, at firmaet præsenterer en nyhed, som er så ny, at den end ikke er tilmeldt messens nyhedsvurdering.

Det hele drejer sig om et specialdesignet kabinet, der er en ladestation til elcykler. Med den kan kunder med store koncentrationer af elcykler, som f.eks. mødestederne for hjemmehjælpere, postvæsnet osv. undgå kabler, løse fordelerstik osv.

”TG BCS 3 Bicycle Charging Station”, som Spelsberg kalder den, er på kort tid blevet populær i Holland og Tyskland, hvor den også bliver brugt som en slags kundepleje ved butikscentre, caféer og lignende, så kunderne kan få ladet deres elcykel, mens de handler ind eller hygger sig med en ”latte” og en croissant.

”Salget af elcykler eksploderer i Danmark og i takt med det, kommer der naturligvis et marked for følgeprodukter”, fortæller Spelsbergs danske direktør Carsten Berntsen, der tror på, at den nye ladestation bliver en salgssucces. ”For elinstallatører drejer det sig både om at sælge ladestationen og nogle installationstimer. For slutkunderne handler det om kundeservice eller en struktureret tilgang til at holde elcyklerne optimerede og klar til anvendelse, så man kan vist roligt kalde det et win-win-produkt”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spelsberg A/S

Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Danmark
Spelsberg A/S

Send til en kollega

0.059