Julegavepapir i premium kvalitet der holder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging

Giv dine kunder en fantastisk shoppingoplevelse med julegavepapir i et unikt og lækkert design. Find inspiration i vores nye julekatalog.

Julen er hjerternes tid, men det er også detailhandlens tid, hvor julehandlen år efter år sætter rekord. Vi fører derfor et bredt sortiment af elegant, farverigt og dekorativt julepapir og julegavepapir i ruller til både børn og voksne. Med knap 100 forskellige farver, mønstre og tryk er vi sikre på, at vi kan levere netop det julepapir, du ønsker dig. Find mere inspiration i vores julekatalog.

Kvaliteten sikrer den gode oplevelse!
Julepapiret er fremstillet i en solid og slidstærk papirkvalitet, så det kan holde sig gennem den travle julehandel frem til juleaften. Vi leverer julepapiret i ruller på op til 200 meter, så kostprisen og behovet for rulleskift minimeres.

Vi anbefaler, at du bruger et skærestativ til at afmåle og beskære gavepapiret i den ønskede længde. Se også vores store udvalg af julegavebånd og vores gavemærker med julemotiver.

Julepapir i alverdens farver og mønstre
Vores sortiment af julepapir og julegavepapir omfatter både traditionelle rødbrune farver, moderne mønstre, stilrene motiver og farverige figurer. Du kan blandt andet købe julepapir med julemænd, nisser, rensdyr, pingviner, snemænd, snefnug, stjerner, hjerter, pakker og juletræer. Uanset om du henvender dig til børn eller voksne, har vi det perfekte papir til dig.

Miljørigtigt julepapir
Meget af vores julepapir er miljøvenligt og FSC-certificeret, for vi mener, at bæredygtig udvikling og produktion med omtanke for miljøet er et fælles ansvar. Når du vælger FSC-mærket julepapir, er du med til at sikre, at papiret er produceret med respekt for natur, miljø og mennesker.Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge det helt rette julepapir, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Julepapir med logo og tryk
Vores innovative produktionsfaciliteter gør os i stand til at fremstille julegavepapir og julepapir i alle tænkelige farver med eller uden tryk – også i små oplag. Vi kan blandt andet fremstille julepapir med dit logo i farver og mønstre, der fremhæver din virksomhed og dine produkter. Vi er specialister i at skabe den helt rette stil og det helt rette udtryk. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder, eller indhent et uforpligtende tilbud her. Eller se mere på scanlux-packaging.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging

Billeder & videoer

EmptyName 304EmptyName 443EmptyName 127EmptyName 137

Send til en kollega

0.087