23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En vegetarburger som aldrig før!

Vores traditionelle retter overtages af grøntsager og gøres kødfri. Dette er en tendens der er kommet for at blive. Madkulturen er i radikal ændring og det er vores job som producent at handle efter dette….

Hos Q Foods tror vi på innovation og værdiskabelse på fødevaremarkedet. Q Foods’ filosofi er, at skabe et salg hos og sammen med kunden. Vi er derfor altid opmærksomme på udvikling og trends i den danske madkultur og vi sørger for at arbejde med samarbejdspartnere, der kan tilbyde det vi ved forbrugerne vil have. Vi har derfor indgået et samarbejde med den spændende Hollandske virksomhed; Purple Bee Hive. Deres eksistensgrundlag er bygget på innovation med et fremtidsønske om at skabe unikke og bæredygtige produkter.

Der var en gang hvor fødevareproducenterne sad i højsædet – og det var den gang. I takt med at forbrugeren er blevet mere bevidst om bl.a. sundhed, miljø og dyrevelfærd, har vi nu i dag en stærk bevidst forbruger, som forventer fødevarer med et bagvedliggende værdisæt tilpasset deres livsstil. Nu er det ikke længere nok bare at producere et produkt og forvente et salg – nu skal du også skabe værdi og være innovativ for at tilfredsstille sultne munde verden over. Kødet var en gang midtpunktet under middagen og det grønne sås som tilbehør, som egentlig bare var et forsøg på at overbevise sig selv om, at man var en smule sund. Men i takt med udviklingen hos forbrugerne, har opfindsomhed og nysgerrighed skabt nye madveje, hvor kødet har mistet noget af opmærksomheden. Salatwraps, blomkål i karry, grøntsags-spaghetti, ikke-høns i asparges, hønse-FRI-salat, fiske-fri-let, spaghetti kødfri-sovs, grøntsagsdeller og ikke mindst grøntsagsbøffer! Vores traditionelle retter overtages af grøntsager og gøres kødfri. Dette er en tendens der er kommet for at blive. Madkulturen er i radikal ændring og det er vores job som producent at handle efter dette….  

Derfor ser vi samarbejdet med Purple Bee Hive, som en ny og spændende partner for Q Foods – da vi ser en spændende og nytænkende fremtid i den danske madkultur. Vi introducerer 4 lækre bøffer, som er baseret på specielt udvalgte grøntsager og svampe; majs, rødbede, bønne/broccoli og svampe. Vi står inde for at bøfferne har en saftig og lækker smag. Alle vore grøntsagsbøffer indeholder ikke soja.

 

 

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Send til en kollega

0.031