Kontakt også Profilpartners, når du skal have testet en eksisterende eller potentiel ny medarbejder!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Husk lige at kontakte Profilpartners, også når du blot har behov for at få interviewet og testet din næste nye medarbejder!

Det er oplagt, at du skal kontakt Profilpartners, hvis du skal rekruttere en ny medarbejder, men du bør også tage fat i os, hvis du selv har et muligt emne til en ledig stilling, som du gerne vil have interviewet og testet en uvildig samarbejdspartner.

Det sker temmelig tit, at man pludselig render ind i en person, som man føler vil passe godt til en ledig stilling i ens virksomhed. Så lader man sig rive med af stemningen og ansætter vedkommende på baggrund af en kort snak og en god kemi. Det er så inden dette sker, at Profilpartners´ konsulenter bør komme ind i billedet.

Mange af vores kunder får en af Profilpartners´ konsulenter til at teste og interviewe personer, som de selv har fundet og overvejer at ansætte i en ledig stilling. I den forbindelse viser det sig ofte, at en stor del af disse virksomheder sparer rigtig mange penge, fordi de på baggrund af vores interview og test simpelthen har undgået at foretage en decideret fejlansættelse.

Læs mere på www.profilpartners.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.052