23948sdkhjf

NYHED! Røget laks fra Royal Greenland – aldrig frosset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Royal Greenland lancerer nu et nyt koncept af røget laks under navnet NEVER FROZEN. Laksen, der med garanti aldrig har været frossen, tilbyder en helt uovertruffen smagsoplevelse – måske Danmarks bedste røgede laks!

Røget laks er en stor favorit hos danskerne, og især til højtider som påske og jul er den delikate fisk helt uundværlig på menuen.

Royal Greenland tilbyder nu sine food service-kunder et nyt koncept af røget laks, der hedder NEVER FROZEN. Som navnet lyder, er der tale om røget laks, der aldrig har været frosset. Det giver en uovertruffen smagsoplevelse og 100 % friskhed.

Den røgede laks er skiveskåret og klar til servering (900-1.400 g pr. pk.). De flotte skiver giver en delikat og intens smagsoplevelse og er perfekt i forretter, salater, sandwich eller på buffeten.

Ud over en enestående smagsoplevelse, tilbyder NEVER FROZEN-konceptet også en stor fleksibilitet, da det er muligt at fryse laksen, hvis ikke man når at bruge det hele inden udløbsdato. Laksen kan fryses i op til fire uger. Når produktet optøs, skal det blot anvendes samme dag.

NEVER FROZEN-laks, som røges i Hirtshals i Nordjylland, fås i to varianter: i standard kvalitet eller som GOURMETTRIM®. GOURMETTRIM® er Royal Greenlands garanti for, at laksens brune rygmuskel og den hvide sene i halen er fjernet. Det sparer tid og giver mindre svind. Derudover er GOURMETTRIM®-laks nøje udvalgt på baggrund af farve, størrelse og fedtindhold.

Mere information fås ved henvendelse til Royal Greenland eller på Royal Greenlands hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Send til en kollega

0.062