23948sdkhjf

LEGO, robotter og teknologi samler kreative unge i verdensomspændende turnering

| Medlemsnyhed | Indrykket af FlexPOS ApS

Lørdag den 11 november blev der afholdt dette års turnering i First LEGO League (FLL) i Herning, hvor flere hundrede børn dystede i teknologiens verden.

Mere end 250.000 børn fra 80 forskellige lande deltager på verdensplan i First LEGO League (FLL) turneringen, hvor de konkurrerer om at løse en samfundsrelevant opgave.

 Siden år 2000 har First LEGO League, som er et kundskabs- og teknologiprojekt for børn og unge, afholdt turneringen. Her kan de unge fra 10-16 i hold arbejde frit med deres opfindsomhed og kreativitet til at løse en opgave med et samfundsrelevant tema. De bestemmer selv, hvad resultatet skal være, og hvordan de vil udforme deres løsning. Herefter er det op til et dommerpanel at kåre den bedste løsning.
De seneste tre år har de to danske virksomheder iAdvice og FlexPOS  bl.a. haft fornøjelsen af at være sponsorer og dommere for det danske arrangement, som i lørdags blev afholdt i Herning.

 ”Arrangementer som disse er med at til at sætte dagsordnen for de unges udvikling i den teknologiske verden. Vi ser nogle vilde ting her, og er rigtig glade for at være med.” 
iAdvice direktør, Johnny Hansen

Til daglig arbejder både iAdvice og FlexPOS med teknologi, og har derfor stor interesse i at møde fremtiden i form af de unge mennesker og deres kreativitet. Opgaven, som de deltagende hold i FLL turneringen får, er delt i tre:

  • I projektopgaven skal holdene selv definere et problem. De skal finde og undersøge fakta om det og præsentere deres egen løsning.
  • I teknologiopgaven skal holdene bygge en robot og programmere den til at løse opgaver på robotbanen. Det er i denne del, iAdvice og FlexPOS er i dommerpanelet.
  • I markedsføringsopgaven skal holdene arbejde på at andre kommer til at se og høre om holdet og deres projekt.

”Der er ingen tvivl om, at teknologien er fremtiden, og hvert år er det overvældende at se de unges evner både i innovation og programmering. Vi glæder os hvert år og ser allerede frem til næste års turnering!” 
FlexPOS direktør, Jacob Ipsen.

Læs mere om First LEGO League her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FlexPOS ApS

Ved Lunden 10-12
8230 Åbyhøj
Danmark
FlexPOS ApS

Send til en kollega

0.063