23948sdkhjf

POS-producent forudser Black Friday rekord

| Medlemsnyhed | Indrykket af FlexPOS ApS

Der har været generel stigning i både transaktioner og beløb, som køres igennem på Black Friday. I år bliver endnu et rekord år, mener POS-producent FlexPOS.

I 2013 begyndte danske webshops at tage det amerikanske shoppingfænomen "Black Friday" til sig med store rabatter på den 4. fredag i november. 

I USA følger dagen den traditionsrige Thanksgiving torsdag og markerer samtidig starten på juleshopping. Den har rygte for at gå vildt for sig mange steder i landet. I Danmark er det fortsat nogenlunde roligt, men tallene viser, at dagen alligevel bliver større og større. I 2014 kunne Nets melde 4,5 millioner dankorttransaktioner ud, hvilket var steget med 1 million i 2015. 

FlexPOS ApS er POS (point of sale) producent og har lidt over 1000 kassesystemer installeret rundt om i landet. På transaktionstallene i deres systemer stiger Black Friday tallene også stødt. 

"Vi kan kun tale for transaktioner, som foregår på FlexPOS kassesystemer, men til gengæld er det alle transaktioner; alle kort + kontanter, hvor Nets for eksempel kun kan oplyse om dankorttransaktioner" fortæller FlexPOS direktør Jacob Ipsen. 

I 2015 foregik der 55.544 transaktioner på FlexPOS systemer og på et år steg det tal med over 15.ooo stk. svarende til 28%, så det i 2016 var på 71.279. 

"Det er enormt spændende at følge med i den udvikling. Dels fordi det et til at spore, men samtidig komplet uforudsigeligt. I år har vi valgt at koble en tællemaskine til transaktionstallene, så vi løbende kan se (og høre - den larmer ret meget), tallet stige i løbet af de 24 timer, hvor der er Black Friday" fortsætter Jacob Ipsen. 

Men ikke engang den garvede direktør, som har fuldt tallene i dansk handel i over 10 år, har et bud på det endelige transaktionstal. 

"Det er slet ikke til at sige. Vi er lige så spændte som alle andre og glæder og til at se, hvad den er landet på den 25. november" slutter han. 

Mange kan følge med i transaktionstælleren live på FlexPOS' facebookside. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FlexPOS ApS

Ved Lunden 10-12
8230 Åbyhøj
Danmark
FlexPOS ApS

Send til en kollega

0.062