23948sdkhjf

Crowdlending bringer portugisisk vin til Kolding

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lendino A/S

Douro Wine Bar udvidede tidligere på året forretningen, så de nu har en vinbar både i Aalborg og Kolding. Pengene til åbningen af den nye vinbar i Kolding kom fra et Lendino-formidlet lån.

Stig og Daniel Kvistgaard er far og søn og vilde med portugisisk vin. Derfor åbnede de sammen med deres portugisiske venner Eurico og Vitór sidste år Douro Wine Bar i Aalborg, hvor de udelukkende serverer portugisiske vine.


Da vinbaren hurtigt fik succes besluttede de sig for også at åbne en i Kolding. De manglede dog 230.000 kr. til opstart af Kolding-afdelingen. Derfor kontaktede Daniel Kvistgaard Lendino, ansøgte online og fik lånet søsat på Lendinos online lånemarked. Her kunne mere end 1.300 aktive investorer bedømme lånet og investere i det. Det endte med at blive et tilløbsstykke: allerede efter en time havde 99 långivere meldt sig på banen og investeret både små og store beløb, der rangerede fra 1.000 kr. til 30.000 kr.

 

Et erhvervslån hos Lendino bliver finansieret af crowden - en gruppe långivere bestående af både private og virksomheder, der investerer i et projekt og får renter på deres investering. Risikoen bliver således spredt ud på mange små investorer frem for på en enkelt stor investor.

 

Lendino er Nordens førende crowdlendingplatform, der til dato har finansieret mere end 200 lån med en samlet lånevolumen på over 65 mio. kr. En virksomhed, der ønsker at optage et lån med konkurrencedygtige renter og gode vilkår, kan ansøge online og bliver derefter kreditvurderet af Lendino. Derefter udbydes lånet på Lendinos online lånemarked, som p.t. har over 1.300 aktive långivere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lendino A/S

Applebys Plads 7
1411 København K
Danmark
Lendino A/S

Send til en kollega

0.058