23948sdkhjf

Svensk grossist søger bæredygtige/øko hjemmevarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Den svenske distributør med over 4000 produkter på deres lager og talrige salgskanaler, leder de efter nye bæredygtige hjemmeprodukter til deres sortiment.

Virksomheden blev etableret i 1938 og har nu som grossist et stort sortiment af produkter på lager bl.a. øko/vegan/sunde helsekost, mad- og drikkevarer, fitness, hjemme-, fritids- og dyreprodukter, husholdningsartikler osv. Nu søger virksomheden lignende produkter i hjemme kategorien, som er bæredygtige (eller øko hvor det er relevant):

Håndklæder, sengetøj, stearinlys, køkkenudstyr, fryseposer (ingen plastik), affaldssække (ingen plastik), gummihandsker, madpakker, karklude, opvaskebørster, vaskepulver, indpakningspapir, vandflasker, strømper, skraldespande, skoplejeprodukter, mobilcovers osv.

De sælger til tusindvis af kunder over hele Sverige inkl. andre grossister og distributører, supermarkeder, e-butikker, alle store detailkæder i landet m.v. Virksomheden har stor erfaring med lager, logistik, promovering og markedsføring og har mange års erfaring med at arbejde med udenlandske producenter.

Hvis det kunne have interesse og I gerne vil vide mere, så kontakt:

Triin Udris
Væksthus Sjælland
tud@vhsj.dk
65 74 07 50
http://www.enterprise-europe.dk/om-os.aspx

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.071