23948sdkhjf

Vi hjælper dig i mål ved jeres næste messedeltagelse - kontakt Expression ApS på 61653597

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Den lette vej til opbygning af den bedste messestand Kan du mærke presset for at nå at blive klar med din messestand? Det kunne den kunde, jeg havde i sidste uge.

- og hvordan Birgitte fra Hvidovre ikke længere skal stresse rundt for at nå det hele

Kan du mærke presset for at nå at blive klar med din messestand?
Det kunne den kunde, jeg havde i sidste uge.

Lad os kalde hende Birgitte.

Birgitte er koordinator hos en lille virksomhed i Hvidovre og selv om hun er mester i koordineringens kunst, så er messestandopbygning ikke der hun har sin spidskompetence. (Hun er derimod vildt god til at bage, snakke hurtigt og få tingene fra hånden, men det er en anden snak. )
Birgitte ved ganske enkelt ikke, hvor mange elementer der kræves, for at opbygge en lækker messestand. Derfor ringede Birgitte stakåndet til mig:

Birgitte: "Henrik. Hjælp! Hvad gør jeg?"
Mig: "Hej Birgitte. Hvad er problemet?"
Birgitte med en stemme på high-speed: "Jeg har mistet overblikket. Jeg står helt selv for vores messestand og der skal så mange elementer med. Jeg ved hverken hvor jeg skal starte eller begynde og hvad der fungerer bedst på en messestand. Plus det bliver bare lige pludselig så pokkers dyrt og det ved jeg at chefen ikke synes om. Hvad gør jeg?"

Mig i mit sædvanlige rolige toneleje: "Helt rolig. Jeg har en løsning til dig. Jeg har nemlig sammensat en komplet messepakke, hvor alle elementer er inkluderet. Messestanden er fleksibel og det er så nemt at opsætte, at selv en babyelefant kan klare det med sin snabel...
Og jeg lover dig, at din chef også bliver rigtig glad for prisen."

Normalprisen er kr. 18.395,-
Du kan få hele pakken for kun kr. 13.995 + moms

Hør her hvad Birgitte fik ud af at købe hele den samlede messepakke:
"Messepakken og Henriks rådgivning har sparet mig for masser af tid - og reduceret mit arbejdspress betydeligt"

Birgitte har som koordinator mange bolde i luften og indtil i sidste uge var hun i gang med at samle tilbud ind på forskellige messeprodukter, beregne pris, højde, længde, farvekoordinere, overveje hvordan de forskellige messedele fungerede sammen og tænke på hvordan hun fangede målgruppens opmærksomhed. Som bare nogle af opgaverne.
Der var et stort arbejdspres, men...nu er Birgittes stressniveau faldet betydeligt siden sidste uge.

Her er hvad Birgitte selv siger:
"I dag har jeg styr på messen ved køb af bare ét enkelt produkt. Det har frigivet masser af tid til mine andre opgaver. Derudover har jeg fået en uvurderlig og kompetent rådgivning af Henrik omkring messer, som jeg ikke selv havde nogen chance for at finde frem til.

Det er selvfølgelig også dejligt, at jeg formåede at gå under budget med det samlede tilbud".
***

Mvh Henrik
P.S. Vil du også have både rabat og ekspertviden og få frigivet mere tid, så fang mig på tlf. 6165 3597 eller hh@expression.nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Billeder & videoer

C web adresse

Send til en kollega

0.105