23948sdkhjf

Få bæredygtigt betongulv på den nemme måde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Nu er der kommet et fleksibelt alternativ til de populære, men ofte krævende, dyre og meget permanente betongulve.

Det er ikke til at komme uden om, at et betongulv har en særlig charme – især i en ellers moderne indretning, der med råheden får tilført karakter, kontrast og et strejf af newyorker-loft eller Berliner-fabrik.

Nu kan du opnå det eftertragtede look uden at skulle leve med betonens hårdtslående og samtidig sarte overflade – og så kan det oven i købet lægges på en dag. Verdens førende producent af linoleum, Forbo, introducerer nemlig en ny serie af linoleumsfliser, der ligner beton og skifer, men er blød at gå på og let at vedligeholde.

”Egentlig er serien meget bredere, men det danske, designkræsne marked kræver noget særligt. Derfor har vi nøje plukket de farver og størrelser ud, som vi ved, markedet efterspørger. For eksempel har vi valgt nogle relativt små fliser på helt ned til 25 x 25 cm, fordi denne type linoleum er efterspurgt til små rum som køkken og entré – for eksempel i almene boligbyggerier. Fliserne er endda så tynde, at de ofte kan limes på et eksisterende, plant gulv uden at komme i karambolage med døre og lignende, hvilket gør dem utroligt nemme at arbejde med,” siger key account manager Robert Jørgensen fra Forbo.

 

Eftertragtet hos retail

En af de tendenser, der er stærke inden for retail lige nu, er unikke løsninger tilpasset den enkelte butik eller det enkelte brand. Derfor giver Forbo i forbindelse med den nye kollektion kunden mulighed for at skabe sit helt eget design ud fra en lang række forskellige farver, overflader og størrelser. Det kan for eksempel være med indarbejdet logo, brandfarver eller gangarealer med en særlig overfladestruktur.

Al linoleum fra Forbo er Svanemærket og består udelukkende af naturlige materialer som linolie, harpiks og træmel.

//

Yderligere information
Fotos kan downloades via dette billed-link
For yderligere information om den nye Marmoleum Modular-kollektion, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark, Anne-Mette Holm, på tlf. 4025 5476 eller anne-mette.holm@forbo.com.

//

Fakta om Forbo og linoleum

Forbo har lavet linoleum i over 100 år og er verdens førende producent af det bæredygtige materiale. Linoleum er muligvis verdens sundeste gulv, da det næsten udelukkende består af naturlige ingredienser. 97 procent er naturmaterialer som linolie, harpiks, kalkstensmel, træmel og miljøvenlige farvepigmenter. Hele 72 procent er hurtigt fornyelige, hvilket giver Forbo en enestående, grøn placering på markedet. Forbos linoleum er CO2-neutralt og Svanemærket - og bliver derfor ofte brugt til byggerier med en bæredygtig profil. Forbo har hovedsæde i Schweiz og forhandles i 32 lande verden over.

Se mere på forbo-flooring.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Send til en kollega

0.065