23948sdkhjf

Bettina er udlært elektriker hos EL:CON i Grenaa

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Bettina Hansen er udlært elektriker den 28. februar 2018 hos EL:CON i Grenaa. Og her har hun fået ansvaret for eget installationsprojekt.

Af HR og kommunikationsmedarbejder Mette Riis, meri@elcon.dk

EL:CONs afdeling i Grenaa var netop færdig med en installation af ca. 650 armaturer i det lokale »Sundhedshuset« i august 2017: »Jeg havde lært huset godt at kende, da jeg var med på dén opgave. Jeg kunne godt tænke mig at fortsætte og være med til at renovere lægeklinikken på anden etage også, så det sagde jeg hjemme på kontoret,« fortæller Bettina.

Og Bettina fik muligheden for at løse opgaven: »Jeg er så stolt og glad for at have fået det store ansvar,« siger hun.

Serviceleder Jesper Nielsen Hindkjær supplerer: »Bettina byder ind med ideer og er løsningsorienteret i sit arbejde. Hun er omhyggelig og har styr på tingene, så derfor er vi helt trygge ved, at hun har ansvaret for pladsen på Sundhedshuset.«

Bettina fortæller, at kollegaen elektriker Lars Rønne Præst er backup, hvis hun oplever udfordringer med opgaverne: »Lars har en god støttende facon, og vi har et godt makkerskab,« fortæller hun.

En personlig udfordring
Bettina har i forvejen en uddannelse inden for lager og logistik og kørte tidligere for et pakketransportfirma. En ny uddannelse som voksenlærling inden for elektrikerfaget var derfor et valg i en helt anden retning: »Jeg havde faktisk aldrig forestillet mig, at jeg i en alder af 37 skulle stå som nyudlært elektriker. Men jeg kan mange håndværksmæssige ting i forvejen, så derfor var valget af elektrikeruddannelsen tænkt som min næste personlige udfordring,« forklarer Bettina.

Og Bettina har bestemt ikke fortrudt sit valg: »Opgaverne spænder vidt og er udfordrende. Jeg finder alle typer opgaver inden for mit fag interessante. Jeg tror dog, jeg hælder mere til sikring frem for industri, hvis jeg skulle vælge,« siger hun.

Erfaringerne fra sin tid som pakketransportchauffør bliver hevet frem, når Bettina taler om sin faglige fremtoning: »Man skal være præsentabel, og holde orden i sin bil og på sin arbejdsplads. Det er lige så vigtigt, som at tale pænt til kunderne og sørge for at overholde færdselsreglerne, når man kører i en bil med et firmalogo. Vi er jo firmaets ansigt udadtil. Men det er nok nogle værdier, jeg har, fordi jeg er så ’gammel’,« griner hun.

Bettina fortæller, at hun er meget tilfreds med at være i Grenaa som en del af en stor EL:CON-familie: »Jeg er stolt over at være en del af ét EL:CON. Jeg har gode kollegaer, der yder hinanden en god støtte, og vi har en god tone her hos os. Jeg håber jeg kan blive her, når jeg er udlært.«

Og når Bettina ikke styrer pladsen i EL:CON-regi, ja, så styrer hun børneholdet for de 5-6 årige som MTB-træner i Grenaa cykelklub: »Min egen søn på tre cykler i klubben, og jeg sidder i bestyrelsen, så hvorfor ikke også tage tørnen som træner?« slutter elektrikeren fra Grenaa.

God fornøjelse og stort tillykke Bettina:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.077