23948sdkhjf

Britisk distributør søger producenter af innovative gaver og tilbehør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Firmaet fra sydvest Storbritannien sælger innovative, specielle, livsstilstilbehør og gaver til high-end stormagasiner, postordre, online og high street gave- og hjemmevarer forhandlere og søger nye produkter fra internationale producenter.

Denne virksomhed sælger premium innovative, sjove, nyetænkende og problemløsende gaver, husholdningsartikler, rejser- og livsstilsprodukter og tilbehør siden 2004. Virksomheden har stor erfaring i detailsalg og har stærke forbindelser til førende britiske forhandlere, større flyselskaber, postordrevirksomheder, online butikker og tv-shoppingkanaler. Produktporteføljen er fokuseret på unikke udstyr, der tilbyder noget unikt og anderledes end mainstream-produkter og mange produkter kombinerer stil og bekvemmelighed og støtter den moderne livsstil.

Eksempler inkluderer kompakt genopladelig skopudser, interaktive tøj med lys, taske til høretelefoner, refleksologi sokker, der letter trykket på ryggen, knæ og hofter, en klud, der helt fjerner makeup med bare vand og en ikke-kogende, vandfri æggekoger.

Har I produkter som passer til søgningen og vil gerne vide mere, så kontakt:

Triin Udris
Væksthus Sjælland
tud@vhsj.dk
65 74 07 50
http://www.enterprise-europe.dk/om-os.aspx

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.076